Apple'ın iOS işletim sistemi havalara uçuyor!

iOS işletim sistemi havayolu şirketleri tarafından tercih edilmeye başladı

Apple'ın iOS işletim sistemi havalara uçuyor!

Apple geçtiğimiz yıl iOS 7 ile birlikte iOS in the Car işletim sistemini bizlere tanıtmış ve araçlarda da iOS kullanımına olanak sağlamıştı. Bu tarihten sonra dünyanın en büyük otomobil üreticileri (Güney Koreliler de dahil olmak üzere) iOS Car Play özellğini araçlarına entegre etmeye başladılar. Aşağıdaki video iOS Car Play Özelliğinin Ferrari'nin yeni aracı California'da çekilmiş gerçek bir videodur.

Apple, Car Play başarısından sonra işletim sistmeinin uçaklarda kullanılması için havayolu firmaları ile görüşmeye başladığı ile ilgili haberlerden sonra Amerika'nın en büyük havayolu firmalarından biri olan United Airlines, uçaklarında iOS işletim sistemine özel bir aplikasyon geliştirdiğini ve bu aplikasyon sayesinde uçaklarında iPhone ve iPad kullanıcılarının daha eğlenceli zaman geçireceğinin duyurusunu yaptı.

Bu aplikasyon ile farklı müzik türlerine, filmlere, belgesellere, televizyon şovlarına ve konserlere herhangi bir ücret ödemeden yolcular ulaşılabilecek. Programı kurduktan sonra sistem sizden uçak bilgilerinizi girmenizi istiyor. Uçağın Wi-Fi bağlantısına ortak olduktan sonra ise tüm içeriğe sahip olabiliyorsunuz. United Airlines her geçen gün içeriğin daha da artacağını belirtiyor. Programı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.