Apple'ın iPhone 5S reklamında kullandığı programları merak ediyor musunuz?

Apple'ın iPhone 5S reklamında telefonun özelliklerinden çok yapabildiklerine yoğunlaştığı dikkatlerden kaçmıyor.Star Walk

Apple'ın iPhone 5S reklamında kullandığı programları merak ediyor musunuz?

Apple 7 ay evvel piyasaya çıkarttığı iPhone 5S ile ilgili yeni bir reklam filmi hazırladığını sizlerle paylaşmıştık. Android ekosisteminde daha dün piyasaya sürülen telefonlar Snapdragon 805'in kılıcının altında eskimeye başlamışken Apple aylar evvel piyasaya sunduğu telefonunun özellikleri yerine bununla neler yapabildiğimizi bizlere göstermekte. Reklam filminde çeşitli programlara yer verilmiş ve habere gösterdiğiniz yoğun ilginden dolayı bizde sizlere bu programaları tanıtmaya karar verdik. 

  • Instant Heart Rate: Bu program Galaxy S5'te öve öve bitirilemeyen kalp hızı ölçme sensörü yerine iPhone 5S'in kamera sensörü ve flaşının kullanılmasıyla kalp hızını ölçmeye yarıyor. Yapılan karşılaştırmalara göre Instant Heart Rate programı Galaxy S5 kalp hızı ölçme sensörüyle hemen hemen aynı sonuçlara şmza atıyor. 4,29 TL'ye satılan programı buradan indirebilirsiniz.
  • Star Walk: Bu program Google'ın Sky Map ugulaması gibi çalışan ve gökyüzünde sanal gerçeklik yaşamamızı sağlayan özel bir uygulama. Bu uygulamanın Sky Map'ten farkı ise daha ayrıntılı bilgiler verebilmesi. Yaz aylarında çocuklarımız için farklı bir akıllı cihaz denemelerine sebep olabilcek bu uygulamaya 6,49 TL'ye buradan sahip olabilirsiniz.
  • Word Lens: Bu program özellikle yurtdışına seyahat edenler için biçilmiş kaftan bir uygulama. Bu uygulama ile çeviremediğimiz yazıları kamera lensine göstererek çeviri yapılması sağlanmakta. Şimdilik Türkçe dil desteği yok ama kısa bir süre içinde Türkçe dil desteğine kavuşacağı bildirilen bu uygulamayı ücretsiz oalrak buradan indirebilirsiniz.
  • AmpliTube: Bu program müzik ile uğraşanlara stüdyo kalitesinde kayıt yapmalarına olanak sağlayan mükemmel bir uygulama. 29,99 TL'lik satış rakamı ile buradan indirme işlemi yapabilrisiniz.
  • Luminair for iOS: Bu program reklamda görüldüğü üzere uzaktan birçok cihazı kontrol etmemizi sağlamakta. Reklamdaki sahne ışıklarının değiştirilmesi ve uzaktan havai fişeklerin ateşlenmesi gibi birçok işlemi bu program vasıtasıyla gerçekleştirebilmekteyiz. 279,99 TL'lik fiyata sahip olan bu uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
  • Pacific Rim: Reklamdaki tek oyun olan Pacific Rim projeksiyon ile duvara yansıtılarak sanki bir oyun konsolu izlenimi yaratmakta. Özellikle iPad kullanıcılarının kesinlikle edinmesi gereken bu oyun 1,99 TL'lik fyatıyla buradan edinilebilir.