Arena Bilgisayar, Huawei Yetkili Distribütörü Oldu

Kurumsal çözümler sunma anlayışı ile ürün gamına dünyanın en güçlü üreticilerini dahil etmeye devam eden Arena, HUAWEI ile distribütörlük anlaşması imzaladı

Arena Bilgisayar, Huawei Yetkili Distribütörü Oldu

140'tan fazla ülkede dünya nüfusunun üçte birinden fazlasını iletişim teknolojileriyle buluşturan Huawei, dünya genelinde 150.000 çalışanı, 70.000 Ar-Ge personeli ve 16 farklı Ar-Ge merkezi, 14.494 patenti, 14 bölgesel merkezi ile faaliyetlerine devam eden teknoloji devidir.

Arena Bilgisayar Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy, “Katma Değerli İş Modeli İle; Yazılım, Donanım ve Servis ile uçtan uca çözüm sunan bir yapıda, güçlü markalarımız ve çözümlerimiz ile hizmet vermenin hedefi ve heyecanı içerisindeyiz.

1411043952_atif-buyuksoy2.jpg

20 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz iş ortaklarımıza, %80’i mühendislerden oluşan teknik kapasitesi yüksek, güçlü kadromuz ile satış öncesi ve sonrası teknik destek sunuyor, ihtiyaç olan her noktada hem kendilerine hem de müşterilerine eğitimler veriyoruz.  Yaygın servis ve kurulum ağımız ile iş ortaklarımıza güç katıyoruz. Uzman kadromuz ile iş ortaklarımıza son kullanıcı ile temaslarında da danışmanlık hizmeti sunarak; gerçek katma değeri sunuyoruz. Tüm bunların yanında, sorumluluğunu taşıdıgımız tüm markalarımızda demo ürünlerimizi iş ortaklarımızın hizmetine sunuyor ve  Arena bünyesinde bulunun demo merkezimiz ile de tüm iş ortaklarımıza ve müşterilerine kendilerini evinde gibi hissedecekleri bir demo ortamı sunmaktan da mutluluk duyuyoruz.

Dünya’da ve Türkiye’de sunduğu uçtan uca çözümler ile önemli bir fark yaratan Huawei’in Server, Storage ve Network ürün gruplarında yaptığımız anlaşma ile iş ortaklarımıza ve iş ortaklarımızın değerli müşterilerine, uçtan uca çözümü sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bünyemizde kurduğumuz uzman Huawei mühendis kadrosu ve KOBI odaklı bakış açımız ve KOBI ekbimiz ile iş ortaklarımıza Huawei özelinde önemli katma değerler sunacak, işlerinin geliştirilmesi yönünde değerli bir rol  üstleneceğiz.” şeklinde ifade etti.

Huawei Türkiye Kurumsal Çözümler İstanbul Bölge Direktörü Eren Serçe ise, "Sektöre 23 yıldır hizmet veren Arena ile distribütörlük anlaşması yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Arena’nın katma değerli yapısı ve odağı ile Huawei’in uçtan uca çözüm sunan yapısının birlikte, sektöre ve her iki kuruma önemli katkılar sağlayacagı inancındayız. Sektörümüze ve iş ortaklarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.