Asphalt Nitro sadece 15 MB boyutunda! İndirin

Asphalt Nitro'nun 15 MB'lık sürümü operatörler üzerinden kullanıma sunuldu.

Asphalt Nitro sadece 15 MB boyutunda! İndirin

Gameloft şirketi geçen hafta mobil cihazlarda oynanan Asphalt 8'in küçük kardeşi olan Asphalt Nitro'nun MB boyutunun yeni yazılım algoritmaları ile düşürülebileceği bilgilerini paylaşmıştı. Asphalt Nitro'nun sadece 15 MB olan sürümü operatörler üzerinden kullanıma sunuldu.

Asphalt Nitro'nun geliştiricileri oyunun ilginç özellikleri ve Asfalt Nitro hakkında yeni ayrıntıları yayınladıkları videoda paylaştı. Yayınlanan trailer'de Asfalt Nitro'da görüleceği gibi bizleri yüksek grafikleri ile tam bir yarış oyunu bekliyor olacak. Gameloft, Asphalt Nitro'da grafik ve efektlerde kalite kaybı olmadan veri sıkıştırma ve yeni bir algoritma oluşturduklarını açıkladı.

1431119200_img20150509000554.jpg

Asphalt Nitro'nun 15 MB'lık sürümü şuan için Android cihazlarda kullanılabilir durumda. Asphalt Nitro'nun ücretsiz lite sürümünü ve 5 dolarlık(8 TL) pro sürümünü satın almak için Gameloft'un resmi sitesi ne uğramanız ve telefon numaranızı yazdıktan sonra gelen SMS'teki onay kodunu ilgili alana girip "Kabul ediyorum" butonuna tıklamanız yeterli.