ASUS, Tayvan Tasarımcılar Haftası 2015'te Kalıpları Kırıyor

ASUS Tasarım Merkezi, Tayvan Tasarımcılar Haftası 2015 etkinliğinde Asus'un oyuncular için vazgeçilmez serisi olan ROG serisinin en son ürünlerini sergiliyor.

ASUS, Tayvan Tasarımcılar Haftası 2015'te Kalıpları Kırıyor

Dijital çağa yön veren ASUS’un ödül sahibi Tasarım Merkezi, 2-11 Ekim tarihleri arasında Tayvan’ın başkenti Taipei’de düzenlenen Tayvan Tasarımcılar Haftası 2015 etkinliğinde “Kalıpları Kır” sloganı ile oyun severlere yönelik geliştirilen ROG serisi bilgisayarlarını sergiliyor.

1444051357_g20.jpg

The ROG: Break the Rules (ROG: Kalıpları Kır) isimli sergide Asus'un oyuncular için vazgeçilmez serisi olan ROG, diğer adıyla Republic of Games adlı serisi kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Sınırları yeniden çizme, gelenekleri yıkma ve sürekli gelişim felsefesi üzerine şekillenmiş ROG serisinde kullanılan yenilikçi oyun donanımları sayesinde oyun severler; üstün performans, kontrol ve tasarıma sahip bilgisayarlar ile oyunlarda en iyi verimi alabiliyor.

1444051398_tayvantasarimcilarhaftasi2.jpg

Bu sergi ile ziyaretçiler, ROG serisinin gelişimini görebilecekleri bir seyahate de çıkıyor. Göz alıcı ışık efektlerin de yer verildiği sergide ROG serisinin tasarım öğelerini yansıtan özgün asimetrik bir alanda kullanıcılar ürünleri deneme fırsatı buluyor. 

Kalıpları Kır

The ROG: Break the Rules sergisinde ROG serisinin, performans ve yenilikçi oyun donanımları ile kalıpları nasıl kırdığı da gözler önüne seriliyor. Serginin en ilgi çeken ürünlerinden birisi ise ROG serisinin heyecan verici yeni oyun deneyimini yaşatan ve devrimsel sıvı soğutma teknolojisini kullanan GX700 oyuncu dizüstü bilgisayarı oldu. Bilgisayarın soğutulması için kullanılan su, müzikal desenler şeklinde büyüleyici şekiller oluşturuyor. Ziyaretçiler su akınlarının kontrolünü alarak kendilerine has özel şekiller de yaratabiliyor.

1444051372_g752.jpg

Ziyaretçiler sergi içerisinde ilerlerken mekana hakim olan renk de kırmızı ve siyahtan ROG serisinin yeni neslini simgeleyen Plazma Bakırı, Zırhlı Titan ve Lav Kırmızısı renklerine dönüşüyor. Renk dönüşümün tamamlanması ile ziyaretçiler yeni ROG ürünlerinin sergilendiği alana geçiyor. Bu alanda ROG serisinin son ürünleri G752 ve GX700 dizüstü bilgisayarları, G20 kompakt masaüstü bilgisayarlar, Swift PG348Q monitör, Matrix GTX 980 Ti ekran kartı ve diğer bilgisayar parçaları sergileniyor.