ASUS’un hangi telefonları 4.5G destekliyor?

ASUS’un ZenFone 2, Zenfone Selfie, Zenfone Laser ve Türkiye pazarına yeni sunduğu Zenfone Max 4.5G destekliyor.

ASUS’un hangi telefonları 4.5G destekliyor?

Türkiye uzun zamandır hazırlandığı 4,5G teknolojisine nihayet kavuşuyor. 1 Nisan itibariyle kullanıma geçecek yeni bağlantı ile mobil telefonlarda internet hızı, veri indirmede 100–150 Mbps’den başlayıp 375 Mbps seviyelerine kadar çıkacak. 2GB büyüklüğündeki bir video, 3G’de 780 saniyede yüklenirken 4,5G’de bu süre 54 saniyelere kadar düşecek.

ASUS’un yeni nesil ZenFone ailesinin amiral gemisi ZenFone 2, Zenfone Selfie, Zenfone Laser ve Türkiye pazarına bu ay sunduğu Zenfone Max da dâhil tüm akıllı telefonları 4G/LTE bağlantısı ile 4,5G teknolojisine uyumlu telefonlar içerisinde dikkat çeken alternatifler olarak öne çıkıyor.

 1458725927_zenfonemax.jpg

ASUS’un telefonlarında kullandığı bağlantı teknolojisi, 4,5G’nin sunduğu yüksek hızları destekleyerek kullanıcılara sosyal medyada kaliteli içerikleri daha hızlı paylaşmalarına, HD videoları kesintisiz izlemelerine, multiplayer oyunları daha akıcı oynamalarına imkân verirken aramalarda ses kalitesini en net seviyeye çıkarıyor. Telefonların 64GB’ye varan depolama alanları ile de yüksek kalitedeki içerikleri depolamak sorun olmaktan çıkıyor.

Yüksek performans isteyen oyunların üstesinden kolaylıkla gelebilecek işlemciler ile donatılan ASUS Zenfone ailesinin 1920x1080p Full HD çözünürlükteki IPS ekranına sahip üyeleri sayesinde oyuncular, görsel şenlik sunan oyunlardan her açıdan zevk alabiliyor. 4G/LTE bağlantısı ile oyun severler, internet üzerinden arkadaşları ile birlikte karşılıklı oyun oynarken de en üstün performansla oyunlardan keyif alabiliyor.

Hızlı internet için güçlü pil gerekiyor

4,5G servisiyle akıllı telefonlar pil tüketimini hızlandıracak. Bu yüzden yeni alınacak telefonların hızlı şarj olması ve pil kapasitesinin yüksek olması gerekiyor. ASUS’un 4,5G’ye uyumlu telefonları multimedya performansı ile pil verimliliğini de mükemmel bir şekilde dengeleyen Qualcomm® Snapdragon işlemcilerden güç alıyor. Bu işlemci ayrıca pil verimliliğini oldukça artırırken yüksek kalitede videoların kaydedilmesi ve Full HD olarak düzenlenebilmesini mümkün kılıyor. Telefonun değiştirilebilir lityum-polimer pilleri de şarj konusunda kullanıcılara büyük kolaylık getiriyor. ASUS Zenfone telefonlarının hem pil kapasitesinin fazlalığı hem de sunduğu hızlı şarj teknolojisi özelliği ile hızlı internetin ortaya çıkarabileceği hızlı pil tüketiminin de önüne geçilebiliyor. ASUS BoostMaster hızlı şarj teknolojisi sayesinde yalnızca 39 dakikada telefon şarjının %60’ı doluyor. Ayrıca Türkiye’de satışa sunulan ASUS’un 5000mAh kapasitesine sahip yeni akıllı telefonu ZenFone Max, 37,6 saate kadar konuşma süresi ve 32,5 saate kadar online gezinti süresi ile kullanıcıların mobil alışkanlıklarını 4,5G’nin gücünü arkasına alarak değiştiriyor.