AutoCAD 2016 ile çizim yapmak artık çok daha kolay!

Autodesk, AutoCAD yazılımının 2016 sürümünü piyasaya sundu. AutoCAD 2016 ile tasarım yapmak çok daha hızlı, kolay ve etkili.

AutoCAD 2016 ile çizim yapmak artık çok daha kolay!

Üç boyutlu tasarım yazılımı şirketi Autodesk; mimarlık, mühendislik, inşaat ve üretim sektörlerinin en çok tercih edilen bilgisayar destekli tasarım (CAD) uygulamalarından biri olan AutoCAD’in 2016 sürümünü yayınladı. AutoCAD 2016, iki ve üç boyutlu tasarım yapma, raporlama ve ortak çalışma süreçlerini hızlandırırken, ekranda akla gelebilecek her türlü nesneyi yaratma deneyimini de baştan aşağı zenginleştiriyor. Tasarım verilerini depolama ve paylaşmanın en doğru yolu olan TrustedDWG™ teknolojisi sayesinde de kullanıcılar, çalışmalarını istedikleri kişiler ile güvenli bir şekilde paylaşabiliyor.

Geliştirilmiş görsel CAD deneyimi

AutoCAD 2016 sürümünde gerçekleştirilen iyileştirmeler sayesinde görseller artık çok daha net. Artırılmış okunabilirlik ve detaylar, pürüzlü çizgilerin yerine yumuşak kıvrımların ve yayların kullanılmasına olanak sağlıyor. En gelişmiş grafik donanım teknolojilerinden faydalanan AutoCAD, çok daha zengin ve hızlı bir görsel deneyim vaat ediyor. Geliştirilmiş ‘Komut Ön İzleme (Command Preview)’ sayesinde kullanıcılar, daha fazla sonucu öngörebiliyor ve ‘geri al (undo)’ komutunun kullanımını en aza indiriyor.

1428399886_autocad2016-3.jpg

AutoCAD 2016 sürümünde gerçekleştirilen diğer iyileştirmeler şöyle:

· AutoCAD 2016, görsel kaliteden ödün vermeden daha küçük PDF çıktı alınmasına olanak sağlıyor. Artık PDF içinde arama yapılabiliyor; bağlı olan bütün hiperlinkler korunabiliyor ve çizimlere daha çabuk eklenebiliyor.

· Geliştirilmiş akıllı boyutlama özelliği ile seçili nesnelerin çeşidine göre en uygun hesaplamalar otomatik olarak gerçekleştiriliyor ve bu sayede çizim ortamına göre ölçüm hesapları yapmak çok daha kolaylaşıyor.

· Gerçeklik programlama ve BIM koordinasyonu için geliştirilen yeni özelliklerle birlikte AutoCAD 2016’da yer alan tüm araçlar, daha hassas tasarım ve daha hızlı raporlama imkanı sunarak kullanıcıların verimliliklerini gözle görülür derecede artırıyor ve üretkenliklerini en etkin biçimde kullanmalarını sağlıyor.

 1428399868_autocad2016-2.jpg

AutoCAD 2016 ürünleri 30 gün ücretsiz deneme sürümü ile pazara sunuldu. Türkiye’de ürünü kalıcı olarak kullanmak için ürünün lisansını satın alabilir; ek “Maintenance Subscription” hizmetini seçmeniz durumunda Autodesk 360 bulut hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. 360 bulut hizmeti ile yazılımınızı, ofiste farklı bilgisayarlarda ya da seyahat esnasında kullanabilirsiniz.

30 günlük ücretsiz deneme sürümünü buradan indirebilir; AutoCAD lisansını ise buradan satın alabilirsiniz.