Autodesk Screencast, kişilerin teknik iletişimini en üst seviyeye taşıyor

Autodesk Screencast, Autodesk yazılımına entegre olarak kişilerin teknik iletişimini en üst seviyeye taşımasını sağlamak için kurgulandı.

Autodesk Screencast, kişilerin teknik iletişimini en üst seviyeye taşıyor

Günümüz iletişim dönemi. Hatta belki bir dönüşümü yaşıyor olabiliriz bile. Sosyal ağlar, iş iletişimi, anlık mesajlaşmalar vs. Artık kişiler bazen etnik dilini bile kullanmadan emojilerle cümle kurabilir hale geldi. Messenger ve WhatsApp kullananların kulakları çınlamaya başlamıştır. Durum teknik iletişime geldiğindeyse küresel bir dil olan video her şeyin yerini alıyor. Peki, kaçımız video oluşturma gurusu?                                

Tam da bu noktada CAD işi ile ilgili olanların işine çok yarayabilecek bir araçtan söz edilebilir. Mimari, mühendislik, inşaat, alt yapı, üretim, ürün tasarımı ya da medya eğlence sektörleri için tasarım verisi geliştirenlerin imdadına yine Autodesk yetişti. AUTODESK SCREENCAST, birçok Autodesk yazılımına entegre olarak kişilerin teknik iletişimini en üst seviyeye taşımasını sağlamak için kurgulandı. Bu sayede ister şirket içi paydaşlarla, ister müşterilerle ya da tamamen blog sayfası ya da bir topluluk sayfasında bilgi paylaşımını basitçe yapmanız mümkün.

1489665515_1.jpg 

AUTODESK SCREENCAST ücretsiz olarak bilgisayarlara indirilebiliyor. Autodesk’in birçok yazılımına entegre olarak çalışıyor. Yani kendini o yazılımın arayüzüne adapte ediyor. İster Fusion 360 kullanın ister AutoCAD, Inventor ya da Revit farketmeksizin hangi sektör için çalışıyorsanız çalışın kolayca tasarım amacınızı ifade edebilirsiniz.