Bana telefonunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!

Telefon markasına göre insan tipolojisi, işte ilginç gerçekler!

Bana telefonunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!

Geçtiğimiz günlerde bir telefon şirketi tarafından 2 bin kişinin örneklem olarak alındığı bir anket gerçekleştirildi. Anketin sonuçları ise kullanıcıların canını sıkacak türden. Anketin yapılış amaçları arasında markalara göre insan tipolojisini belirlemek ilk sırada yer alıyor.

Gelen ilk sonuçlara göre iPhone sahipleri, BlackBerry ve Android sahiplerine göre daha gösterişli. Blackberry sahipleri daha fazla kazanıyor ve uzun süreli ilişkilere yatkınlar. Anketin sonuçlarına bakıldığında Android kullanıcılarının daha fazla hünerli olduğunu, mutfakta daha fazla zaman geçirdikleri ortaya çıktı. 

1375445213_01667645830300.jpg

iPhone kullanıcıları kendilerini markalarının da verdiği gösterişle birlikte daha çekici buluyor. BlackBerry kullanıcıları ise oldukça meşgul, iş hayatının yoğunluğunu yaşayan, sürekli e-mail posta teknolojisini kullanan insan tipolojisi içinde yer alırken. Android kullanıcıları ise son derece rahatına düşkün, televizyon izlemeyi seven, alkol kullanmayı seven bir çoğunluğa sahip.

BlackBerry kullanıcıları kendilerini daha eğlenceli görürken, daha çok sağlık, finans ve emlak sektöründe çalışıyor. iPhone kullanıcıları ise diğerlerine göre daha flörtöz. Android kullanıcılarında bunlar tamamen değişken olarak görülüyor.