Apple AirPods rakibi B&O Beoplay E8 tanıtıldı!

Bang & Olufsen, Apple'ın AirPods'una rakip olacak olan kulaklığı Beoplay E8'i tanıttı. B&O Beoplay E8 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Apple AirPods rakibi B&O Beoplay E8 tanıtıldı!

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, IFA 17 etkinliğinde yeni ürünlerini sergiledi. Apple'ın tamamen kablosuz kulaklığı AirPods'a rakip olacak olan B&O Beoplay E8, dikkatleri üzerine çekti. B&O Beoplay E8, firmanın her zaman olduğu gibi zerafet dolu tasarımına sahip.

Suya ve toza karşı dayanıklı olan Beoplay E8, müzik kontrolleri ve aramaları cevaplamak için dokunmatik bir yüzeye sahip. Beoplay E8'in en çok dikkat çeken özelliği ise Transparency yani şeffaflık modu oluyor. Bu özelliği aktif ettiğinizde dış dünya ile olan bağlantınız komple kesiliyor ve müziğe odaklanıyorsunuz.

Android ve iOS platformlarındaki uygulaması sayesinde; ton dengesi, sahne genişliği ve EQ ayaları yapma imkanı sunan B&O Beoplay E8, tam dolu batarya ile 4 saat kullanım süresi sunuyor. Şık bir taşıma çantası ile gelen B&O Beoplay E8, aynı AirPods gibi bu çantada şarj oluyor.

B&O Beoplay E8'in 12 Ekim tarihinde 299 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.