Batgirl solo filmi geliyor!

Warner Bros. yeni filmi duyurmakta hız kesmiyor!

Batgirl solo filmi geliyor!

Süper kahraman film yapımcısı Joss Whedon'dan gelen açıklamaya göre DC Comics sevilen karakteri Batgirl'ün bağımsız bir filmi geliyor! Whedon, DC Extended Universe'ün bir parçası olarak Warner Bros. için Batgirl filminin senaryosunu yazacak, yönetmenliğini yapacak ve yapımıcısı olacak.

Whedon anlaşmaya çok yakın olduklarını da belirtti. Yeni proje, Whedon, Jon Berg ve Geoff Johns arasındaki bir toplantı sonrasında geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Batgirl, dünyadaki en popüler süper kahramanlardan biri, ancak kendi filmini hiç bir zaman olmamıştı.

1491055709_batgirl-joss-whedon.jpg

Proje ayrıca Gotham şehrindeki diğer karakterleri de içeriyor. Film, Gotham City Polis Komiseri James Gordon'ın kızı Barbara Gordon'ın Batgirl Karakterinde ilk kez göründüğü 1967'de çıkan DC Comics hikayesine dayanacak. Batgirl filmi 2 Haziran'da vizyona girecek olan Gal Gadot'lu Wonder Woman filminden sonraki ikinci kadın başrollü DC Comics filmi olacak.

 Warner Bros. DC Extended Universe'i, 2013 yılında Man of Steel ile başladı ve ardından Batman v Superman: Dawn of Justice ve Suicide Squad onu izledi. Yakında çıkacak olan filmler arasında Wonder Woman; 17 Kasım'da çıkacak olan Justice League ve Jason Momoa'nın başrolde oynadığı Aquaman 2018 yılının Aralık ayında vizyona girecek.