Beats, Apple çatısı altında ilk Bluetooth hoparlörü duyurdu: Beats Pill+

Mayıs 2014’te 3 milyar dolar karşılığında Beats’i satın alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Apple, Beats ürünleri üzerindeki etkisini yavaş yavaş göstermeye başlıyor

Beats, Apple çatısı altında ilk Bluetooth hoparlörü duyurdu: Beats Pill+

Mayıs 2014’te 3 milyar dolar karşılığında Beats’i satın alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Apple, Beats ürünleri üzerindeki etkisini yavaş yavaş göstermeye başlıyor.

Beats, Apple çatısı altında ilk Bluetooth hoparlörü Beats Pill+’ı resmen duyurdu. Bir önceki Beats Pill hoparlörün tasarımı büyük oranda korunurken, güç ve ses tuşlarının daha rahat erişim sunması açısında üst bölüme konumlandırıldığını görüyoruz.

Beats Pill+’taki en önemli yeniliklerden biri kuşkusuz Lightning portu oldu. Apple, Lightning girişini Beats Pill+’a monte ederek hoparlörün bir Apple ürünü olduğu mesajını veriyor. Beats Pill+ kutu içeriğinde Lightning kablosu ve şarj adaptörü yer alıyor. Beats Pill+ ile iPhone’ları ve diğer cihazları şarj etmek mümkün. Hoparlörde USB-A girişi de unutulmamış. Apple bu noktada kullanıcılara ikinci bir şarj girişi daha sunuyor.

1444281158_1.png

Taşınabilir kompakt bir tasarım sergileyen Beats Pill+ 745 gram ağırlığında. Bluetooth hoparlör tek şarjla 12 saat kullanım süresi sunuyor. Hoparlörün üzerinde şarj seviyesini gösteren LED bildirim göstergesi yer alıyor.

Yüksek kalitede stereo ses desteği özelliği bulunduran hoparlörün Android ve iOS uyumlu uygulaması da bulunuyor. Bu uygulama üzerinden şarkı listelerini kontrol edebilir ve birden fazla telefon ve tableti Beats Pill+ ile eşleştirmek mümkün. 

Beats Pill+’ın fiyatı 230 dolar olarak açıklandı, ancak ürünü satış tarihi henüz bilinmiyor. 

1444281208_2.png