BenQ NFC'li Yeni Nesil Projeksiyonlarını Tanıttı

Astel’in sunduğu BenQ NFC (Yakın Alan İletişimi) ile Yepyeni Bir Boyuta Geçin!

BenQ NFC'li Yeni Nesil Projeksiyonlarını Tanıttı

Türkiye’nin görüntü teknolojileri pazarı lideri Astel Elektronik’in tüketicilerle buluşturduğu BENQ “MW665+” ve “MX 666+”, kablosuz bağlantı teknolojilerini içinde hazır ve kurulu bir şekilde kullanıcılara sunuyor.

NFC ve kablosuz bağlantı özelliğiyle “MW665+” ve “MX666+”; sunduğu kablosuz iletişim olanağıyla daha akıllı, daha hızlı ve daha esnek bir şekilde iş yerleri ve eğitim ortamlarındaki verimliliği artırıyor. NFC kiti sayesinde, NFC uyumlu herhangi bir akıllı cihaz ile “TheQuick USB” üzerinden herhangi bir notebook sunumunu sadece 40 saniye içinde kullanıcısının ekranına ulaştırıyor.

“Quick Wireless NFC Kit” ile sunumlarınızı kolayca aktarın!

Kablosuz görüntü aktarımına yarayan bu "kit"in içeriğinde; NFC kablosuz aparatı, NFC kartı, NFC yapıştırıcısı ve “theQuick USB” bulunuyor. Sunumun aktarımı; notebook, tablet veya akıllı telefonlardan çok basit bir şekilde gerçekleşiyor. Görüntü, “QPresenter Pro” ve “tapNshow™” uygulamaları ile SSID tanımlamasını kullanarak eşleşen cihazlardan kolay ve hızlı bir şekilde aktarılıyor. Ekstra kartlar ve yapıştırıcıların kaybolması veya bunlara gereksinim duyulması halinde ise, kartlar ve yapıştırıcılar BenQ tarafından kullanıcıya temin ediliyor.

1430722499_mw6652b2.jpg

Akıllı cihazlar, “VGA Wireless Dongle-QPro” ile tüm projektörlerde!

“MW665+” ve “MX666+” gibi dahili kablosuz teknolojisi olmayan cihazlarda kullanılması için dizayn edilen ve 2015 Ocak ayında kullanıcılarla buluşan “VGA Wireless Dongle-Qpro” sayesinde; akıllı cihazlar, NFC teknolojisiyle tüm projektörlerde kullanılabiliyor.

“MW665+” ve “MX666+”ın başlıca özellikleri:

·        Kolay ve çok amaçlı düzenleme: Her türlü ortamda çalışabilmesi için “2DKeystone” teknolojisi ile donatılan “MW665+” ve “MX666+”; bu sayede yamuk ve düzensiz alanlarda ve kısıtlı imkanlarda bile düzgün dikdörtgen bir görüntü yansıtıyor.

·        Yüksek görüntü performansı: “MW665+” ve “MX666+” canlı renkler sunmak için, standart olan 3 renk (RGB) yerine, toplam 6 renkli tekerlek ile üretilerek yüksek kalitede renk yönetimi sağlamakta.

·        Yüksek enerji korunumu ve düşük maliyet: “MW665+” ve “MX666+”, düşük maliyetli tasarımlarının yanı sıra, “SmartEco™” teknolojisi ve “LANControl” özellikleri ile de yüksek enerji korunumu ve düşük kullanım ve bakım maliyetleri sunarak eğitim kurumları, toplantı odaları, kurumsal alanlar ve müzeler gibi uzun süreli projeksiyon yapılan profesyonel uygulamalara uygun, avantajlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.