Beşiktaş e-Spor Kulübü yeni ismiyle devam ediyor

Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden olan Beşiktaş, e-Spor alanında faaliyetlerini yeni adıyla sürdürecek.

Beşiktaş e-Spor Kulübü yeni ismiyle devam ediyor

Son yıllarda ülkemizde oldukça yaygınlaşan ve profesyonel ligi bulunan e-Spor alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş, Türkiye'de e-Spor takımı açan ilk ve tek büyük spor kulübü olmuş ve dünyadaki birçok spor kulübüne örnek teşkil eden bir desteği e-Spor alanına vermişti.

Beşiktaş e-Spor Kulübü, daha güçlü bir takım olmak ve Türkiye'yi uluslararası arenada temsil edebilmek için takımını geliştirmeye devam ediyor. Oyun Hizmetleri'nin sponsorluğunu alan Beşiktaş e-Spor kulübü böylelikle yeni adı Beşiktaş.Oyunhizmetleri adıyla e-spor hayatına devam edecek.

1452856069_bjk.jpg

2016'da yeni oyuncuları da kadrosuna dahil eden Beşiktaş.Oyunhizmetleri takımı bu yıl Leauge of Legends Türkiye Büyük Finali'nin şampiyonu olarak Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmek için ellerinden geleni bu yıl yapacak. Aynı zamanda Türkiye'deki e-Spor yıldızlarını transfer ederek bu yıl kurulan Super Massive birçok oyuncunun favorisi olarak görünürken Beşiktaş.Oyunhizmetleri ile Super Massive arasında kıyasıya rekabet yaşanacak gibi görünüyor. Öte yandan Team Turquality, Crew ve Dark Passage gibi takımların da oldukça güçlü olduğu profesyonel e-Spor liginin bu yıl izleyiciler için oldukça zevkli olması bekleniyor.