Bir tıkla Turkcell Teknoloji Zirvesi 2014 tüm Türkiye'de

Turkcell Teknoloji Zirvesi oturumları www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi sayfası ve Turkcell TV+ ‘dan izlenebiliyor

Bir tıkla Turkcell Teknoloji Zirvesi 2014 tüm Türkiye'de

Turkcell’in, kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını en önemli fikir önderleriyle buluşturmak amacıyla 5 sene önce hayata geçirdiği Teknoloji Zirvesi bu yıl 12.200 bin kişiyi ağırladı. Turkcell tüm teknolojisini ve altyapısını kullanarak, 112 oturumda sahne alan 239 fikir önderinin teknolojik dönüşümün iş dünyasına etkilerini tartıştığı zirveyi tüm Türkiye’ye ulaştırıyor. İstanbul’daki zirveyi yerinde takip edemeyenler,  Turkcell Teknoloji Zirvesi’ndeki oturumları ve Röportajları www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden ve Turkcell TV+’tan izleyebilecek.

Zirvenin internet ortamında erişime açılmasıyla, işlerinde fark yaratmak ve başarıyı artırmak isteyen 81 ile yayılan tüm şirketler, teknolojinin işlerine nasıl değer katacağını, işlerini nasıl büyütüp verimliliklerini artıracağını, dünya çağında konuşmacılar ve başarı hikayelerini dinleyerek keşfedecek. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Fark yaratmak, çevik, akıllı, rekabetçi ve verimli bir şirket olmak için, teknolojiyi ve mobil iletişimin sunduğu olanakları iş süreçlerine entegre etmek gerekiyor. Turkcell’de yıllardır önceliğimiz, müşterilerimi arasında yer alan her bir şirkete,  akıllı şirket, mobil şirket, gerçek zamanlı şirket olması için kendine özel çözüm sunmak. Üstün altyapımızla, servislerimizle, en büyük saha ve çağrı merkezleri ekiplerimizle bu yolculukta müşterilerimizin yanındayız. Bugün mobil iletişim sektöründe ve kurumsal pazarda lideriz, 540 bini aşkın şirkete hizmet veriyoruz. Türkiye’nin başarılı şirketlerine baktığımızda her 10 başarılı şirketten 9’unun Turkcell ile çalıştığını görüyoruz. Turkcell’li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Turkcell Teknoloji Zirvesi de bu amaç doğrultusunda tasarladığımız bir organizasyon. En yeni teknolojileri tartışıp, iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin deneyimlerini dinleyip, dünyanın önde gelen vizyoner liderlerinden heyecanla geleceği dinlediğimiz bu organizasyonumuzu, İstanbul dışında olup katılma fırsatı bulamayanların faydalanması için internet üzerinden paylaşıma sunduk. Bu güzel fırsatın tüm Türkiye’ye yayılan birçok şirketin vizyonunun gelişimine katkı sağlayarak, işlerinde fark yaratmalarına vesile olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

1416909441_selenkocabas220130514135715.jpg

“Kaku” geleceği resmetti 

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş’ın açılış konuşmasını yaptığı zirvede, ünlü fizikçi Dr. Michio Kaku, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş ana konuşmacılar olarak sahne aldı.

Dünyanın en zeki insanlarından biri kabul edilen ünlü fizikçi Dr. Michio Kaku’nun önümüzdeki 20 yılda tüm dünyada yaşanacak bilimsel ve teknolojik dönüşüme dair öngörülerini paylaşarak, ticari kapitalizmin sonunun geleceği yönünde yaptığı açıklamalar zirvenin en dikkat çekici bölümlerinden biri oldu.

www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi ve Turkcell TV+’tan açılış konuşmaları ve ana konuşmacıların sunumlarının yanı sıra, aralarında  ““Dünyayı Değiştiren Teknolojiler”, “İnovasyondan Deneyime”, “Mobil İşletme”, “M2M 2.0: Nesnelerin İnterneti”, “Yakınsama Çözümleri”, “Turkcell İş Ortaklığı Alanı”, “Yazılımcılar ve Girişimciler Alanı”, “Dijital İçerik ve Yeni İş Modelleri” başlıklarının bulunduğu paralel oturumlar ve röportajlara da ulaşılabilecek.

Rakamlarla Turkcell Teknoloji Zirvesi

  • 12 bin 200 katılımcı
  •  4,3 milyon sosyal medya erişimi
  • 59 katılımcı şirket
  • 61 stant
  • 112 oturum
  • 239 konuşmacı
  • 14 salon
  • 13 farklı ülkeden konuklar
  • 86 bin metrekare etkinlik alanı
  • 4 bin 200 dakika canlı yayın
  • 10 bin tweet
  • 987 GB veri tüketimi
  • 700 kişilik ekip

1417076541_attachment-1.jpeg