BlackBerry'nin benzersiz telefonu BlackBerry Passport yine görüntülendi

BlackBerry'nin kare tasarımlı akıllı telefonu BlackBerry Passport yine görüntülendi.

BlackBerry'nin benzersiz telefonu BlackBerry Passport yine görüntülendi

BlackBerry’nin kare tasarımlı akıllı telefonu BlackBerry Passport hala resmen tanıtılmadı ve kullanıcılar merakla bu cihazın piyasaya sürülmesini bekliyor. Şimdiye kadar birçok görselini gördüğümüz cihazın şimdi de T-Mobile versiyonu sızdırıldı.

ourberries.com sitesi tarafından sızdırılan cihazın Amerika operatörü T-Mobile için üretilmiş versiyonu şaşkınlığa neden oldu.  Çünkü bu yılın başlarında T-Mobile ile BlackBerry arasında taztsızlık çıkmıştı ve ve T-Mobile kullanıcılarına BlackBerry telefonları satmayacağını söylemişti.

1409545568_passporthandson5.jpg

T-Mobile CEO'su John Legere ve BlackBerry CEO'su John Chen arasında kelime savaşı yapılmıştı. Sonunda, BlackBerry taşıyıcı ile sözleşme yenilememe kararı aldığına göre her iki Johns’un da aradaki bazı şeyleri düzeltmiş görünüyor.

BlackBerry’nin amiral gemisi olacak olan cihaz, eşsiz bir görünüme ve özelliklere sahip. BlackBerry Passport, dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci ve 1440 x 1440 çözünürlüğünde müthiş bir piksel yoğunluğu ile 4 + inç ekrana sahip olması bekleniyor. İddialara göre ayrıca, 3GB RAM, 13 megapiksel kamera ve 3450 mAh pil özelliği de bu cihazda mevcut olacak. Bunların yanısıra cihaz noktalama ve rakamlar ve diğer işaretlerin olmadığı benzersiz bir QWERTY klavye ile geliyor.

Sonraki sayfalarda cihazın T-Mobile sürümünü inceleyebilirsiniz.

1410713396_the-blackberry-passport-is-apparently-coming-to-t-mobile.jpg


1410719247_the-blackberry-passport-is-apparently-coming-to-t-mobile-1-kopya.jpg

1410719420_the-blackberry-passport-is-apparently-coming-to-t-mobile-2.jpg
1410719451_the-blackberry-passport-is-apparently-coming-to-t-mobile-3.jpg