Bloggerlar 1970'ler konseptinde buluştu

Popüler bloglardan biri olan Tarçın Pasta Evi, 4. yılını aralarında ünlü bloggerların da bulunduğu 1970’ler temalı partiyle kutladı.

Bloggerlar 1970'ler konseptinde buluştu

Kıyafetleriyle büyük ilgi toplayan bloggerlar, 1970’lerin tarzına uygun saç ve makyajlarıyla da dikkatleri çekti. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Tarçın Pasta Evi blogu sahibi Fatma Samsa, 4.yılı doldurmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek bugüne gelmelerinde şimdiye kadar destek olan tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Revox At Kuyruğu şampuanın sponsor olduğu buluşmaya Astrolog Hande Kazanova da 2015 burç yorumlarıyla renk kattı. Gelecek yıl gökyüzündeki olayların Türkiye’ye ve tüm burçlara etkisini anlatan Kazanova, etkinliğe katılan hanımları 2015 yılında olacaklar ile ilgili bilgilendirdi.

1418202823_ha5708.jpg

Etkinlik sonrası kendilerine hediye edilen Revox At kuyruğu şampuanları ile fotoğraf çektiren bloggerlar, saçlarda mucize yarattığı bilenen Revox At Kuyruğu’nu denemek için sabırsızlandıklarını dile getirdiler.

1418202835_ha5766.jpg

-Bloggerlara tam destek-

GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı’nda kişiye özel ürettikleri Revox grubu şampuanlarla adından söz ettiren LTS Teknoloji Grup’un Başkanı Talat Sam, bloggerlara oldukça önem verdiklerini söyledi. Günümüzde sosyal mecraların çok önemli bir güç haline geldiğinin altını çizen Sam, “Elimizden geldiğince blogger etkinliklerine destek vermeye gayret ediyoruz. Bloggerların güvenini kazanmak ve ürünlerimizin onlar tarafından takdir görüyor olması bizler için son derece önemli “ dedi. Revox şampuan gruplarının hemen hemen tüm sosyal mecralarda yer aldığını anımsatan Sam yakın zamanda Instagram dünyasına da giriş yaptıklarını ve tüketicilerin kendilerine oradan da kolaylıkla ulaşabileceğini ifade etti.