B&O PLAY S8'in hem fiyatı hem de ses performansı ile aklınızı başınızdan alacak!

Klasik hoparlörlerden sıkıldınız mı?

B&O PLAY S8'in hem fiyatı hem de ses performansı ile aklınızı başınızdan alacak!

Muhteşem ses performansını kaliteli dizaynla buluşturan Danimarkalı Bang&Olufsen, yeni subwoofer ve hoparlör seti B&O PLAY S8 ile müzik dinleme deneyiminizi güçlendirmek, zenginleştirmek ve dönüştürmek üzere size Bang & Olufsen imzalı ses performansını sunuyor.

Bang & Olufsen’in ünlü Beolab 14 cihazından ilham alan B&O PLAY S8, stereo hoparlörler arasında kendi sınıfını oluşturuyor. İskandinav tarzında usta bir şekilde dizayn edilmiş uydu hoparlörlerinin ve heykelsi subwoofer’ın görsel tasarımı, tasarıma önem veren müzik tutkunları için mükemmel bir alternatif sunuyor. İnci püskürtmeli alüminyum gibi üstün kalite malzemeler ve ayrı alüminyum parçalarla işlenen B&O PLAY S8; sınıfının en iyisi işçilik, akustik denge ve hassasiyeti ile eşsiz bir sağlamlığa sahiptir.

1412083348_s8-14js-me04.jpg

Sunduğu çok sayıda yerleştirme seçeneğiyle genç B&O Play kitlesinin hareketli yaşantısına uyum sağlayacak esnekliğe sahip olan B&O PLAY S8 subwoofer’ı ihtiyaçlarınıza, tercihlerinize ve yaşam tarzınıza göre merkeze, bir köşeye ya da bir mobilyanın yanına yerleştirebilirsiniz.

1412083359_s8-14js-me03.jpg

Her şey ses!

Bang & Olufsen ses imzasına sahip B&O PLAY S8, sesi sanatçının amaçladığı şekilde size sunmak üzere tasarlanmıştır; ince ayarlar veya aşırı öne çıkan unsurlar yoktur. B&O PLAY S8, 8 inçlik subwooferı ile görece fiziksel kompaktlığına rağmen ikna edici bir bass performansı sunmasıyla öne çıkarken; 20-150 Hz arası frekans aralığında kolay bir şekilde, özel 280 Watt D sınıfı amplifikatör ile çalışır. Uydu hoparlörlerinde her biri subwoofer’ın içindeki özel 140 Watt D sınıfı amplifikatörle çalışan 2,5 inçlik tam kapsamlı hoparlör sürücüleri yer alır. Bunlar her bir sürücü için eşitlemeyi ayrı olarak yöneterek tam anlamıyla aktif bir stereo hoparlör sistemi sunar.

1412083371_s8-14js-me01.jpg

Dilediğiniz şekilde bağlanın!

B&O PLAY S8 cihazınızı, Apple AirPort Express, Sonos Connect veya piyasadaki herhangi bir müzik yayın cihazına bağlayabilir ya da gerçek anlamda güçlü bir B&O PLAY deneyimi için “normal” ses amplifikatörünüze veya alıcınıza bağlayarak kullanabilirsiniz. B&O PLAY S8’inizi ayrıca BeoPlay V1'inize veya herhangi bir Bang & Olufsen televizyona bağlayabilir ve televizyon deneyiminize daha fazla hayat katabilirsiniz.

B&O PLAY S8’i satın aldığınızda her şey kutuda hazır olarak gelir; masa ayaklıkları, duvar konsolları ve ihtiyacınız olan tüm kablolar; kullanıma hazır hale getirmek için bunları kaynağına takmanız yeterlidir.

 1412083381_s8-14js-me10.jpg

Tasarımcı Hakkında

B&O PLAY S8, ödüllü Danimarkalı endüstriyel tasarımcı Torsten Valeur tarafından tasarlanmıştır. Efsanevi David Lewis Designers’ın Başkanı Valeur, tasarımcı olarak özgün olanın peşinden gitmekte ve bir yandan da ilk bakışta şaşırtıcı ancak sonradan hızla bariz ve sezgisel olarak kabul edilen çözümler bulmayı amaçlamaktadır.

B&O PLAY S8’e Bang & Olufsen Nişantaşı mağazasında 1.490Euro’dan satışa sunulmaktadır.