Bu görüntüler Xiaomi Mi 6'ya ilk bakışınız olabilir!

Xiaomi Mi 6 önümüzdeki hafta Çarşamba günü resme ilan edilecek ve telefon hakkında bilgiler ve görüntüler sızdırılmaya devam ediyor

Bu görüntüler Xiaomi Mi 6'ya ilk bakışınız olabilir!

Xiaomi Mi 6 önümüzdeki hafta Çarşamba günü resme ilan edilecek ve telefon hakkında bilgiler ve görüntüler sızdırılmaya devam ediyor. Tanıtımı yaklaşan akıllı telefonun bazı inandırıcı görünen fotoğrafları ortaya çıktı.

Sızdırılan her görüntü gerçek olmayabiliyor. Hatta bu fotoğraflardaki telefon da bir OnePlus 3T imiş gibi görünüyor ama bunun farklı bir telefon olduğu ortada. Sadece Ana Sayfa düğmesi Mi 5 veya diğer Xiaomi telefonlarında olduğu gibi görünmüyor ancak, bu tür ayrıntılar her zaman değişime tabidir. Dahası, arka panel, Xiaomi'nin tasarımlarına benziyor ve bize Mi 5'in eğik kenarlarını ve mat siyah kaplamayı hatırlatıyor.

Ayrıca, gördüğümüz çift kamera, Mi 6 modelinin sızdırılan birçok özellikle eşleşiyor ve alttaki eğik şekil, her iki tarafta dört hoparlör deliği, ortada USB C bağlantı noktası gibi ayrıntılar tipik Xiaomi'ye benziyor. Ancak görüntüdeki telefonun ön kısmının Meizu veya OnePlus telefonuna benzediğini söyleyebiliriz. Bundan emin olmak için 19 Nisan’da gerçekleşecek tanıtımı beklemek zorundayız.

İddialara göre Xiaomi, farklı fiyat noktalarını hedefleyen üç farklı üç versiyon Mi 6 tanıtacak. Giriş seviyesi modelinin MediaTek Helio X30 yongasını çalıştırdığı, diğer ikisinin de Snapdragon 835 aygıtları olduğu söyleniyor.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda sızdırılan görselleri inceleyebilirsiniz.

1492234727_leaked-xiaomi-mi-6-images.jpg
1492234740_leaked-xiaomi-mi-6-images-1.jpg
1492234760_leaked-xiaomi-mi-6-images-2.jpg
1492234772_leaked-xiaomi-mi-6-images-3.jpg