Bu yıl başka hangi telefonlar tanıtılacak?

2017'nin geri kalanında tanıtılacak olan çarpıcı akıllı telefonlar!

Bu yıl başka hangi telefonlar tanıtılacak?

Akıllı telefon gelişimi çok hızlı bir şekilde ilerliyor ve her yıl değişik akıllı telefon teknolojilerine şahit olabiliyoruz. Telefonlar tanıtılmadan sızıntıları geliyor ve mobil kullanıcılar muhtemel özelliklerle birlikte sabırsızlıkla yeni akıllı telefonları beklemeye başlıyorlar.

Şimdiye kadar, Samsung'un Galaxy S8 modelleri, LG G6, Huawei P10 ve Xiaomi Mi 6 gibi oldukça etkileyici akıllı telefonlar gördük.

Sizlere, 2017 yılının geri aklaanında tanıtılacak en heyecan verici akıllı telefonların bir listesini hazırladık. Aşağıda ve sonraki sayfalarda bu listeyi inceleyebilirsiniz.

Nokia'nın Android dönüşü: Nokia P1 / 8

Nokia, 2017'de akıllı telefonları ile geri dönüyor ve piyasaya sürülen Nokia 6 oldukça büyük ilgi gördü. Daha önce yalnızca Çin'de bulunan ve daha sonra uluslararası versiyonu tanıtılan telefon, orta sınıf özelliklere ama birinci sınıf kaliteye sahip. Nokia'nın daha büyük amiral gemisinde de bu kaliteyi bekliyoruz.

Aslen Nokia P1 olarak sızdırılan ve Nokia 8 olarak adlandıran Nokia'nın bu cihazı, 26 Şubat'ta Mobile World Congress'da duyurması bekleniyodu ancak, şirket Nokai 6'nın uluslararası versiyonuna ek olarak Nokia 3 ve Nokia 5'i duyrdu. Amiral gemisi telefonunu ilerleyen zamanlarda tanıtması belkeniyor. Amiral gemisinde, suya dayanıklı IP68 dereceli, 2560x1440 piksel çözünürlüğe sahip 5.5 inçlik bir ekrana sahip birinci sınıf bir yapı kalitesi bekliyoruz.

Donanım dedikodularının içinde genelde Qualcomm Snapdragon 835 olduğunu söylemiştik ancak, bu donanım için çok erken olacak ve bu yüzden Snapdragon 821 işlemci kullanılabilir. Bilindiği gibi Snapdragon 835 ilk Galaxy S8’de kullanıldı.

1486982960_2.jpg


HTC U 11

HTC'nin bir sonraki amiral gemisi modelinin HTC U 11 adı altında olacağı biliniyor. HTC, yeni amiral gemisini 16 Mayıs tarihinde resmen ilan edecek.

HTC akıllı telefon pazarında satış anlamında rakiplerine yetişemiyor ve çok fazla kar elde edemiyor. Bakalım yeni amral gemisi akıllı telefonu HTC’ye maddi anlamda bir şeyler katabilecek mi?

HTC U 11 hangi özelliklere sahip olacak?

En yeni söylentilere göre HTC U 11, 4GB RAM ve 64GB dahili belleğe sahip  ve Qualcomm'un Snapdragon 835 işlemcisine sahip olacak. Ayrıca, amiral gemisinin Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü 5.5 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Raporlar, U 11'in 12 megapiksel arkaya kamera ve 16 megapiksel çözünürlüklü kamera ile geleceğini iddia etmesine rağmen arkada çift lensli bir kamera olacağından bahsedilmiyor. Daha da önemlisi, telefon muazzam 4,000 mAh pil ile güçlendirilecek.

1492355753_htc-u-aka-ocean.jpg

OnePlus firması geçtiğimiz yıl çıkardığı OnePlus 3 modeli ile pek ilgi görmemişti. Amiral gemisi katili unvanını 2017'de tekrar eline almak isteyen firma, bu yıl karşımıza OnePlus 5 modeli ile çıkacak. Tanıtım tarihine yaklaştıkça OnePlus 5 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı.

OnePlus 5 özellikleri

Aktarılan bilgilere göre OnePlus 5; Qualcomm'un 10nm üretim süreci ile üretilen Snapdragon 835 yonga setinden ve 6 GB RAM'den gücünü alacak. 5.5 inçlik bir ekran ile gelmesi beklenen OnePlus 5'in, daha yüksek bir performans sunması için bu ekranda Full HD çözünürlüğe yer vermesi bekleniyor.

64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan OnePlus 5'in şimdi den render görselleri yayınlandı. Görsellere göre; OnePlus 5'te çift adet arka kamera yer alacak. Ancak bu kameraların kaç megapiksel çözünürlükte olacağı ve ikinci kameranın alan derinliği mi yoksa telefoto lens olarak mı kullanılacağı bilinmiyor?

1493199936_oneplus-5.jpg

Apple iPhone 8

Tanıtımına kadar birçok sızıntı göreceğimiz ve şimdiden çok kez sızdırılan iPhone 8, bu yılın en çok merakla beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor.

Şaşırtıcı bir şekilde Apple, iPhone 7 ve iPhone 6S üzerinde büyük bir değişiklik yapmadı. Ancak, 10 yıl anısına iPhone 8'de etkileyici özellikler sunması bekleniyor. Bazıları iPhone 8'in tasarımının cam olacağını ve kablosuz şarj cihazını tanıtacağını öne sürüyor ancak, özel bir sürüm seramik versiyonu da olması bekleniyor. Şirketin, iPhone 8'in yanında iPhone 7S ve 7S Plus da tanıtacağı, söylentiler arasında yer alıyor.

 1486983059_8.jpg

Microsoft Surface Phone

Microsoft’un yıllardır tanıtacağı söylenen Surface Phone akıllı telefonunun bu yıl tanıtılması bekleniyor.

1486983079_9.jpg