Çağrı Merkezi Günleri'nde bu yıl "Müşteri" konuşulacak

Türkiye Çağrı Merkezi Günleri, 14-15 Ekim 2015'te yapılacak.

Çağrı Merkezi Günleri'nde bu yıl "Müşteri" konuşulacak

Türkiye’deki çağrı merkezi yöneticilerinin dünyadaki eğilimleri ve sektörel yenilikleri takip edebilmelerine olanak sağlamayı amaçlayan Türkiye Çağrı Merkezi Günleri, 14-15 Ekim 2015 tarihlerinde yurt içinden ve dışından önemli isimleri sektör temsilcileriyle buluşturacak.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve çağrı merkezi sektörünün en kapsamlı konferans ve fuar organizasyonunun yanı sıra sektörün ilk ve tek ödül törenini de bünyesinde bulunduran Çağrı Merkezi Günleri’nin bu yılki ana teması “müşteri” olacak. Etkinlik kapsamında, AssisTT Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu, EIS CTO Teknolojiden Sorumlu Başkanı Guy Rapaport, BSc Müşteri İletişim Yönetimi Direktörü Tim Moruzzi, Gazeteci-Yazar Serdar Kuzuloğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, BTS & Partners Ortağı Avukat Tuğrul Sevim, Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Uzmanı Yelda İpekli, BUDD UK DirektörüPeter Massey ve Arvato CRM Solutions Germany CEO'su Daniel Welzer strateji, insan kaynakları ve teknoloji başlıkları altında tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

Son 10 yılda farklı ülkelerden alanında uzman 80’in üzerinde konuşmacıyı Türkiye’deki sektör temsilcileriyle buluşturan konferans, 11. yılında AssisTT’in katkılarıyla gerçekleşecek.