CCR, Ali Murat Gürçay ile kadrosunu güçlendirdi

CCR, sektörün deneyimli ismi Ali Murat Gürçay’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

CCR, Ali Murat Gürçay ile kadrosunu güçlendirdi

 CCR, ININ dünyasının tanınan uzman ve yöneticilerinden Ali Murat Gürçay’ıkadrosuna katarak ekibini güçlendirdi. 16 yıllı aşkın yöneticilik deneyimine sahip olan ve IT danışmanlık ve proje yönetimi konularında uzmanlığı bulunan Ali Murat Gürçay, en son Asseco’da Ses Çözümleri Grubunda Uzman Proje Yöneticisi olarak çalışıyordu. Türkiye’de Microsoft, Atlanta’da ISS Group, Globalspeak ve Datascan firmalarında yöneticilik tecrübesi olan Ali Murat Gürçay, Boğaziçi Üniversitesi Elektronik/Bilgisayar bölümünden, sonra Georgia College & State University CIS bölümünden mezun oldu. MBA’ni aynı üniversitede “Operations Management” üzerine yapan Gürçay,  MCP, MCP+, MCSE, MC CRM Professional, MCSA 2003 sertifikalarını aldı. CCR’da Yurt İçi ve Yurt Dışı Operasyonlarından Sorumlu Direktör olarak göreve başlayan Ali Murat Gürçay, sektördeki birçok çağrı merkezi projelerini başarıyla yönetti. Gürçay, sektörde güven veren ve tercih edilen bir firma olan CCR ailesine katıldığı için onur duyduğunu söyledi.

1408627368_ali-murat-gurcay.jpg

Kadrosunu Ali Murat Gürçay ile güçlendiren CCR’ın CEO'su Türker Erkin, atama sonrasında görüşlerini şöyle belirtti: “Özellikle son iki yıldır başta finans, telekom ve outsource sektörlerinde olmak üzere birçok başarılı projeye imza attık. Amacımız, 'Mission Critical' çağrı merkezlerinin vazgeçilmez ismi olmak. Yıl boyunca sisteminin beş dakika bile kapalı kalmasına tahammülü olmayan ve yeni teknolojileri, karmaşık arka ofis uygulamalarıyla entegre etmek isteyen firmaların projelerini verimli ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.  Bir proje ne kadar zor ve karmaşık olursa kendimizi o oranda farklılaştırabiliyoruz. Şimdiye kadar müşterilerimizde yarattığımız memnuniyet seviyesinden son derece mutluyuz. Uzman kadromuz sayesinde hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük projelere imza atmaya devam edeceğiz¨ dedi.

2012 yılında telekom sektöründeki referanslarına 2013 yılında banka, sigorta ve outsource müşterileri de ekleyen CCR’ın yaratıcı ve yenilikçi çözümleriyle fark yarattığını söyleyen Erkin, sözlerine şöyle devam etti: “Klasik bir satış firması olmaktansa, müşterilerimize tamamen iş ve teknik konularında yardımcı oluyoruz; alabilecekleri en iyi teknik desteği vererek onlara eşsiz bir deneyim yaşatıyoruz. Mutlu müşteri, yeni müşterilerin kapısını aralıyor. ININ’in yeni versiyonu 4.0’da inanılmaz özellikler var. ININ’in çağrı merkezi teknoloji çözümü olarak en iyi ürün olduğuna inanıyoruz. Nitelikli kadromuzla müşterilerimize en iyi teknik desteği vermeyi sürdüreceğiz.”