Chrome'da gizli olan sonsuz koşu oyunu artık Google Play'de [Video]

Google'ın Chrome tarayıcısında çevrimdışı oynayabileceğiniz gizli oyunu Google Play'de kullanıma sunuldu.

Chrome'da gizli olan sonsuz koşu oyunu artık Google Play'de [Video]

Google'ın Chrome tarayıcısı ile webde gezinirken birden 'İnternet bağlantısı kurulamıyor' hata mesajı aldığınız olmuştur. Çevrimdışı olduğunuzda karşınıza çıkan bu ekrandaki dinozor'un ne olduğunu ve ne anlama geldiğini düşündüğünüzü tahmin ediyorum. Peki çevrimdışı olduğunuz bu ekranda bir oyunun gizlendiğini biliyor muydunuz?

1424181637_img20150217145709.jpg

Google'ın Chrome tarayıcısına gizlediği bağımlılık yapan bu sonsuz koşu oyununda, T-rex dinozoru kontrol edebiliyorsunuz. Chrome'da çevrimdışı mesajı aldığınızda ortaya çıkan sonsuz koşu oyununu başlatmak için ekrandaki dinozora dokunmanız yeterli. Sonsuz koşu türü oyunda Dinozor'u kaktüslerin üzerinden atlatarak hem puan alıyor hemde zorlu seviyelere geçiş yapabiliyorsunuz.

Öte yandan siyah beyaz renklerin hakim olduğu oyunun Google Play Store'da yayınlandığını da bilmenizi isterim. Oyunun basitliğine aldanmayın zira, oyun göründüğünden çok daha zor!

Ücretsiz olarak Android kullanıcılarına sunulan oyunu indirmek isterseniz Google Play Store'da "Dino Run - Dinosty" adıyla aratmanız yeterli.