Çılgın iPhone söylentisi gerçek çıktı

Apple tedarikçisi CEO'su büyük iPhone söylentilerinden birini doğruladı.

Çılgın iPhone söylentisi gerçek çıktı

Büyük bir Apple tedarikçisi olan Catcher Technology’nin CEO'su, görünüşe göre büyük bir iPhone söylentisini onayladı.

Şimdiye kadar gelen söylentilere bakarsak önümüzdeki sonbahar ayında tanıtılacak olan iPhone 7 oldukça sıkıcı olacak ve şirket, 2017 yılında tanıtacağı iPhone modelinde büyük değişiklikler sunacak.  

1463758698_iphone-7-concept.png

Hatta öyle ki, bu yılki model tanıtılmadan 2017 model iPhone’un teknik bilgileri sızdırılmaya başladı. Buna göre 2017 yılında tanıtılacak olan iPhone, kablosuz şarj, kenardan kenara ekran, daha iyi kamera ve cam gövde gibi özelliklere sahip olacak.

Catcher Technology iPhone 6’nın alüminyum kasasının bir kısmını yapmıştı ve bu yüzden şirketin CEO'su Allen Horng, Apple'ın kasa planları üzerinde iç bilgiye sahip olabilir. Catcher'in yıllık hissedar toplantısı sonrasında CEO yaptığı bir açıklamada, “Bildiğim kadarıyla iPhone gelecek yıl cam gövdeyi kabul edecek” dedi. Ve devam etti:  “Bu hareketin Catcher'in geliri üzerinde bir etkiye sahip olacağını düşünmüyorum. Çünkü cam kasanın metal çerçeveye ihtiyacı olacak. Gelişmiş işleme teknolojisini gerektirir ve şimdikinden daha ucuz olmaz” dedi.

Catcher'in gelirinin üçte biri Apple’dan geliyor ve bu yüzden şirket için kritik bir müşteri. Bakalım Apple 2017 yılında tanıtacağı iPhone modelinde kenardan kenara ekran kullanacak mı?