Clean Master ile Adroid'li cihazınızı temizleyin!

Android işletim sistemli cihazınız da gereksiz uygulama artıklarından kurtulmanızı sağlayacak harika bir uygulama.

Clean Master ile Adroid'li cihazınızı temizleyin!

Clean Master, Android işletim sistemli cihazlarda kullanabileceğiniz ücretsiz bir sistem temizleme yazılımıdır. Yazılımla cihazınızda birikmiş tampon dosyaları, kalıntıları, geçmişte kullanılan geçici dosyaları temizleyebilirsiniz. 

Clean Master uygulama kalıntılarını sildiği gibi kullanılmayan dosyaları kaldırma, arama geçmişini silme ve uygulamaları kaldırma gibi çeşitli özellikleride içerisinde barındırmaktadır. Ayrıca RAM'ınızı arkaplanda çalışan uygulamalar büyük seviyede harcar, Clean Master ise arka planda çalışan bu uygulamaları tesbit ederek onları size gösterir ve durdurmanıza yardımcı olarak hem RAM’i temizleyerek Android tablet ve telefonunuzu hızlandırır hem de pil ömrünüzden tasarruf etmenizi sağlar.

1382814414_img20131026220820.jpg1382814459_img20131026220852.jpg

CLEAN MASTER ÖZELLİKLERİ

●Geçmiş Silici: Size önbellekleri ve kalıntı dosyaları temizlemek için harika bir yardımcı. Biriken yüzlerce MB kalıntı dosyaları tek dokunuşta siler. 

●Gizlilik: Uygulama izinleri her Android kullanıcısı için önemli bir mevzu. Clean Master geçmişi sil modülü ile Wechat, Whatsapp, Sportify, Pinterest , Line vb. gibi tarayıcı verilerini, pano verilerini ve diğer birçok uygulama geçmişi verilerini silmenize yardımcı olur. 

●Görev Sonlandırıcı: Arka planda çalışıp, sistemde sadece RAM 'i işgal eden, pil ömrünü boşa harcayan uygulamaları bulup sonlandırır. Root gerekli değildir, ancak Görev Sonlandırı 'cıya Root izni verilmişse, daha iyi çalışır.

●Uygulama Yöneticisi: Tek dokunuşta uygulama kaldırmaya yardımcı olur. Apk dosyalarınızı SD karta yedekler, bu sayede daha sorna apk kurucu kullanarak yeniden yükleyebilirsiniz.

Uygulamamızın tamamen ücretsiz olmasının yanında Türkçe dil desteği sunması da tercih yönünden oldukça önemli bir etken olabiliyor. Dilerseniz aşağıdan uygulamaya ait videoyu izleyebilirsiniz. 

Ugulamayı buradan Google Play'e giderek indirebilirsiniz.