Cloud DNS ile kesintisiz ve hızlı internet

İnternet siteleri için ölçeklenebilirlik ve güvenlik sunan bulut tabanlı Dorabase Cloud DNS hizmeti, sitenizin trafiği ne kadar yoğun olursa olsun yüksek performans sunuyor

Cloud DNS ile kesintisiz ve hızlı internet

İnternet dünyasında yayın hayatına devam eden birçok web sitesinin en büyük problemi, sunucularda yaşanan herhangi bir problem anında sitelerinin ulaşılamayacak hale gelmesidir.

Web sitesinin performansındaki düşüşler ve siteye ulaşılamama durumları, ziyaretçilerin web sitesini terk etmesine sebep olabiliyor. Olumsuz bir durumla karşılaşıp web sitesini terk eden kullanıcıların ise %80'i bir daha aynı siteye geri dönmüyor.

Dünya Devi CDNetworks ile İş Birliği

Alan adı sistemi (DNS), ziyaretçilerin internet sitenize ulaşmasını sağlayan kritik internet altyapısıdır. Dorabase, web site sahiplerine CDN sektörünün devi olan iş ortağı CDNetworks ile birlikte yönetilebilir bulut tabanlı DNS (Cloud DNS) hizmeti sunuyor. Hem güvenli, hem ölçeklenebilir olan yapısı ile Cloud DNS hizmeti web sitenizin ziyaretçi sayısı ne kadar fazla, trafiği ne kadar yoğun olursa olsun, her türlü koşulda yüksek performans sunmaya devam ediyor.

İstanbul dahil Dünyada Amerika'dan Avustralya'ya 48 stratejik lokasyonda dağıtık networks mimarisi ile yedekli DNS altyapısı sağlayan Dorabase, Cloud DNS ile sitenizin ulaşılabilirlik sorununu ortadan kaldırıyor.

Yüksek güvenlik, çoklu nokta, staging server, gerçek zamanlı raporlama, doğru DNS çözümlemesi, web performans portalı ve IP anycast gibi özellikler sunan Dorabase Cloud DNS hizmeti ile internet işi yapan tüm şirketler hem güvende hem de bir adım önde olmanın avantajını yaşar.

Web sitesini daha da hızlandırmayı hedefleyenler için WEB / Medya Hızlandırma, Dinamik Web Hızlandırma, Cloud L/B ve Cloud Storage hizmetleri de sunan Dorabase ile web performansınızı daha üst seviyelere taşıyabilirsiniz.