Çocuklar Samsung Smart TV ile en eğlenceli oyunlarla buluşuyor

Televizyonda oyun oynanır mı demeyin!

Çocuklar Samsung Smart TV ile  en eğlenceli oyunlarla buluşuyor

Samsung Electronics, yoğun okul stresinden bunalan tüm çocukları ve günlük rutinden uzaklaşmak isteyen anne babaları coşkulu bir eğlenceye davet ediyor. Smart TV’lerde Smart Hub içinde yer alan Oyun bölümü ailecek keyifle oynayabileceğiniz 20’nin üzerinde oyun seçeneği ile evinizin vazgeçilmez eğlencesi olacak.

Samsung Smart TV’ler için özel olarak üretilmiş eğlenceli macera oyunu Roy’s Adventure, Chillingo’nun oyunseverlere buluşturduğu sevilen aksiyon oyunu Abyss Attack, akıllı kumandanızı kullanarak keyifle oynayacağınız Golf Star, menajerlik oyunu meraklıları için FCManager, Gameloft’un eğlenceli oyunu Shark Dash, tüm zamanların en sevilen oyunlarından Monopoly, son dönemin en popüler yarış oyunlarından Truck Racer, eğlenceli balık tutma oyunu Fishing Grandmer bu oyunlardan sadece bazıları.

Electronic Arts (EA) ve Gameloft gibi küresel oyun şirketleri ve ayrıca Hanbitsoft, Com2usNFUN ve MOMO gibi Koreli oyun şirketleriyle ortaklığa giden Samsung, Smart TV tüketicilerine doğrudan TV’den erişebilecekleri birbirinden eğlenceli oyunlarla keyifli saatler vaadediyor.

Spor, yarış ve kişisel gelişime yönelik olmak üzere her zevke hitap eden oyunları tüketiciler, Smart TV’nin uzaktan kumandasındaki tuşları ve touchpad’i, uyumlu bir gamepad’i ya da akıllı telefonlarını kullanarak kolayca oynayabiliyor. Gelecekte kullanıcılar, Smart TV’nin ağ özelliklerini kullanarak karşılıklı veya birlikte oyun oynayabilecek ve birbirlerine hediyeler gönderebilecekler. “Oyun Paneli” ayrıca, yüksek çözünürlüklü görüntülerle oyunları keyifli hale getiriyor.