Command-Tab Plus ile uygulama değiştirmek çok kolay!

macOS için geliştirilen Command-Tab Plus uygulaması ile uygulamalar arasında geçiş yapmak kolaylaşıyor. macOS'te Windows tarzı uygulama değiştirmek isteyenler Command-Tab Plus'ı mutlaka denemeli

Command-Tab Plus ile uygulama değiştirmek çok kolay!

Bildiğiniz gibi macOS işletim sisteminde cmd+tab kısayolu, uygulamalar arasında geçiş yapmaktan çok açık uygulamaları göstermeye yarıyor. Command-Tab Plus uygulaması cmd+tab komutuna eni bir soluk kazandırıyor. Özellikle Windows'tan macOS'e geçenler için Command-Tab Plus uygulaması, olmazsa olmaz uygulamalar arasında yer alıyor.

Windows'ta alt+tab komutu nasıl çalışıyorsa Command-Tab Plus ile macOS'te de cmd+tab komutu o şekilde çalışıyor. Command-Tab Plus ile cmd+alt komutu ile açık uygulamaları görüntüleyebiliyor ve uygulamalar arasında çok hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyorsunuz.

Ayrıca Command-Tab Plus ile uygulama değiştirici ekranını dilediğiniz gibi özelleştire de biliyorsunuz. Mac App Store'da ücretli olarak satılan uygulamayı sitesinden DMG dosyası olarak indirerek 7 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Eğer uygulamayı beğendiyseniz ve satın almak istiyorsanız siz değerli takipçilerimize çok güzel bir haberimiz olacak.

Command-Tab Plus uygulamasını Teknolojioku.com takipçileri %50 indirim ile satın alabiliyor. Aşağıdaki linke tıklayıp, kredi kartınız ile uygulamayı %50 indirim ile satın alabilirsiniz.

Command-Tab Plus'ı %50 indirim ile satın almak için tıklayın

1494226249_command-tab-plus-.png