Counter-Strike Online yepyeni bir oyun moduna kavuşuyor!

İnsan Senaryo modunda oyuncular özel donanımlı askeri birliklere karşı savaşıyor!

Counter-Strike Online yepyeni bir oyun moduna kavuşuyor!

Nexon Avrupa, eklenen yeniliklerle popülerliğini sürdüren Counter-Strike Online için yeni bir oyun modunu duyurdu. Yeni mod İnsan Senaryo’nun geçtiği Çöl Fırtınası haritasında üstün donanıma sahip özel askeri birliklere karşı siz ve takımınız ne kadar dayanabileceksiniz?

1395242283_cso1.jpg

Vanguard güçlerine karşı sen ve takımın

Çöl Fırtınası haritasında oyuncuları hararetli bir savaş alanı bekliyor. Vanguard isimli özel donanımlı askeri birlik, temas sağladığı düşmanları tüm gücüyle yok etmeye çalışırken, oyuncular takım arkadaşlarını bir an olsun göz önünden ayırmamak ve nişancılık yeteneklerini sonuna kadar kullanmak zorunda. Uzak ve orta mesafeli savaşlara sahne olması beklenen harita için oyuncuların uygun ekipman seçimi yapması hayati önem taşıyor. Ayrıca oyuncular bu haritada Savaşta Yeniden Doğma, Raunt Tekrar Deneme, İlk Yardım Çantası ve Taret öğelerini de zafere ulaşmak için kullanabiliyorlar. Oyuncuların belirli bir sürede, belirli sayıda düşmanı alt etmeye ve hedef bölgeye ulaşmaya çalıştığı görevler arasında günlük olarak Titanı Öldür ve Bombardıman Koruyucusu bulunurken onur görevlerinde ise Evrimci ve Ölüm Makinesi oyuncuları bekliyor. Haritayı tamamlayan oyuncular ise Comanche’nin Kara Kutusu, Pilotun Asker Künyesi, İHA (İnsansız Hava Aracı) Kontrol Çipi ve değerli öğeler içeren Dr. A’nın Güvenlik Çantası’na sahip olacaklar.

1395242301_cso2.jpg

Walther WA2000 ile düşmanlarınızla aranıza mesafe koyun

Nexon Avrupa, yeni oyun modu ve haritanın yanında Counter-Strike Online için yeni bir silahı da oyunseverlerin beğenisine sunuyor. Yarı otomatik bir keskin nişancı tüfeği olan Walter WA2000, şarjör başına 12 mermi alıyor. Yüksek hasar gücü ve isabet oranıyla öne çıkan Walter WA2000 silah geliştirmeye de uygun.

1395242318_cso3.jpg

Etkinliklere tam gaz devam!

Nexon Avrupa, Counter-Strike Online müdavimlerinin alışkın olduğu gibi etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Counter-Strike Online oyuncuları, 19 Mart – 16 Nisan (bakım zamanına kadar) tarihleri arasında Çöl Fırtınası haritasını 4 oyuncudan fazla kişiyle ve günde 3 defaya mahsus olmak üzere tamamladıklarında, Taret (30 adet), Savaşta Yeniden Doğma (5 adet), SG550 komando, M4A1, AK-47 (3 gün) ve SL8 / M79 Kesme Namlu /  M14EBR (3 gün) öğelerinin sahibi olacak. Aynı tarihlerde Counter-Strike Online’a yeni kayıt yapan oyuncular M249 (10 gün), HP Tazeleme Örneği (10 gün), Saldırı Gücünü Geliştirme Örneği (10 gün), Savaş Gazisi (10 gün) öğelerine, 1 aydan uzun süredir oyuna ilk kez giriş yapan oyuncular ise Kod Çözücü 1ea, M24, TAR-21, K1A, USAS12 Otomatik Pompalı Tüfek (10 gün), Ağır Zombi (10 gün) ve Bomba Uzmanı (10 gün) öğelerine sahip olacak. Aynı tarihler arasında Cuma – Pazar günleri, 18:00PM – 24:00PM saatleri arasında oyuncular %100 bonus TP ve Puan kazanacaklar. Yine aynı tarihlerde Savaş Alanı Desteği etkinliği kapsamında M249 makinalı tüfeğin kırmızı sürümüne kalıcı olarak sahip olabilecekler.  Counter-Strike Online’a yeni eklenen CSO Günü etkinliği ise oyunculara savaş alanındaki etkinliklerini artıracak hediyeler sunacak. İlk olarak 1 Nisan’da oyunculara sunulacak etkinlikte 1 Nisan günü oyuna giriş yapan oyuncular klasik silahların hepsine 1 günlük olmak üzere sahip olacak. Ayrıca 30 dakika oyunda kalan oyuncular, 1.5 saatte 3 defayla sınırlı olmak üzere çok değerli rastgele 5 öğenin sahibi olacak.  Nexon Avrupa, 1 Nisan gününü de unutmadı. 1 Nisan günü oyuna ilk kez giriş yapan oyuncular SL8 Altın Sürüm, Merdiven, CT ve TR spreylerine 1 Nisan 24:00’a kadar sahip olacak.