CS:GO'ya yeni spreyler geldi

Bilgisayarda oyun oynamayı sevenlerin vazgeçilmez oyunu Counter Strike serisinin en popüler oyunu olan Counter Strike: Global Offensive'e, (CS:GO) yeni sprey görünümleri eklendi.

CS:GO'ya yeni spreyler geldi

Counter Strike'ın eski versiyonlarında yer alan ama Valve şirketinin aldığı karar sonucunda CS:GO'da sağa sola sprey görüntüsü atamıyorduk. Valve şirketi gelen talepler doğrultusunda CS:GO oyununa spreyleri tekrar dahil etti. Oyuna yeniden eklenen spreylerle birlikte oyunun daha da renkleneceğini söylemek mümkün. 

Daha önceki sistemden değişik olarak CS:GO'da spreylerin kutulardan düşmesi ve kullanımının sınırılı sayıda olması şimdiden kullanıcılardan ciddi şekilde tepki alıyor.

Sprey görünümlerinin kutulardan düşmesi ve sınırlı kullanımı da düşününce bu yeni uygulamanın öncelikli olarak kullanıcı taleplerine karşılık vermekten çok Valve şirketinin kendine yeni gelir kaynağı oluşturmayı amaçladığı bir uygulama gibi görünüyor. Valve'in CS:GO skin satışlarından sonra spreylerle de ciddi bir gelir elde edeceğine şüphemiz yok. 

1475926969_cs-go-spray2.jpg

CS:GO Sprey Nasıl Kullanılır? 

CS:GO sprey kullanımı ile ilgili sorularınızı kısaca şu şekilde özetleyebiliriz. Her oyunda sprey kullanım hakkımız 1 adetle sınırlı. Bazı CS:GO haritaları ve modlarında rakibi öldürdüğümüzde veya belirli zaman aralıklarında spreylerimizi tekrar kullanabiliyoruz. Kullandığımız spreyler 7 dakika boyunca görünür kalıyor ve sonra solarak yok oluyor.

CS:GO Sprey nereden satın alınır, toplam kaç kez kullanabiliriz?

CS:GO spreyler Steam pazar alanından, diğer kullanıcılardan takasla ve çeşitli oyun satan sitelerden satın alınabilir. CS:GO sprey fiyatları şu anda çok belirsiz, o nedenle satın almadan önce Steam pazar alanında fiyat grafiği ve alım - satım rakamlarını incelemeden doğrudan satın almamanızı öneririz.

CS:GO spreylerle ilgili bilmeniz gereken en önemli detaylardan birisi de CS:GO kutu açılımından elde ettiğiniz her spreyin kullanım hakkı 50 adetle sınırlıdır. 50 kez kullandıktan sonra sprey yeniden satın alınana veya kutudan düşene kadar kullanılmaz hale geliyor.