Deadpool 2 için yeşil ışık şimdiden yakıldı

Deadpool filmi daha vizyona girmeden filmin devamının geleceği kesinleşti.

Deadpool 2 için yeşil ışık şimdiden yakıldı

Dünya'da birçok kişinin heyecanla beklediği ve hatta bazı sitelerin daha vizyona girmeden "en iyi film" olarak gösterdiği yapım onayı alması 11 yıl süren Deadpool filmi yaklında vizyona giriyor ancak film daha vizyona girmeden Deadpool 2 ile ilgili haberler gelmeye başladı.

Hollywood Reporter'a göre FOX stüdyoları 12 Şubat'ta vizyona girecek filme daha vizyona girmeden oldukça güveniyor. Öyle ki FOX stüdyoları film daha seyirciyle buluşmadan Deadpool 2 için yeşil ışık yaktı.

1455123299_deadpool-2.jpg

Paylaşılan bilgilere göre Deadpool 2 filminde ilk filmdeki oyuncu kadrosunun korunması hedefleniyor. Ryan Reynolds ve filmin yönetmeni Tim Miller'ın ikinci filmde de olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FOX stüdyoları filmin vizyona girdiği ilk haftada 65 milyon dolar net getirisinin olmasını bekliyor. Filmin internette bu kadar konuşulmasıyla FOX'un beklentilerinden daha da yüksek getiri sağlayabileceği tahmin ediliyor.

Ayrıca Deadpool 2'nin senaryosu üzerinde şimdiden çalışmalara başlandığı belirtiliyor. Deadpool 2'nin bir yıldan biraz daha uzun süre sonra gösterime gireceği de paylaşılan bilgiler arasında.