Denemeniz gereken, birbirinden güzel 7 mobil uygulama

Birbirinden eğlenceli ve farklı 7 mobil uygulama.

Denemeniz gereken, birbirinden güzel 7 mobil uygulama

Akıllı telefonunuzdan hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız ve bir farklılık arıyorsanız, o halde bu yazımızdaki uygulamalara bir şans vermenizi öneririm.

Aestheticam

1469350087_aestheticam.jpg

Sıradan fotoğraf çekim uygulamalarından çok daha farklı olan Aestheticam, kendini 'dünyanın en kötü kamera uygulaması' olarak tanımlıyor. Güzel fotoğraflar çekemeyeceğiniz fakat oldukça eğleneceğiniz bu kamera uygulaması, Microsoft'un efsanevi programı olan Paint'ten esinlenerek geliştirilmiş.

Candid

1469350117_candid.jpg

Eğer birşeyler paylaşamayı ve yeni insanlar tanımayı seviyorsanız, Candid tam da size göre bir uygulama. Dünyanın dört bir yanından yapılan paylaşımları kategorilerine göre ayıran ve sadece aradığınız şeyleri görmenizi sağlayan Candid, saatlerce kullanabileceğiniz uygulamalardan birisi.
 

Hopper

1469350133_hopper.jpg

Sürekli olarak uçak yolculuğu yapan okuyucularımızın dikkatini çekebilecek bu uygulama, belirlediğiniz uçuşlardaki değişimleri takip ediyor. Uygulamayı kullanarak, istediğiniz uçuşta indirim olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz.
Android iOS

Polyforge

1469350146_polyforge.jpg

Basit ve zor oyunlar oynamayı seven kişilere hitap eden Polyforge, iyi bir el-göz kordinasyonu gerektiriyor. Oyundaki amacınız, ekranda dönen köşeli şekillerin köşelerine tıklamak ve aynı köşeye bir daha dokunmamak.
iOS

Swiftmoji

1469350159_swiftmoji.jpg

Emoji kullanmayı seven ve her zaman daha fazla emoji arayan biriyseniz, Swiftmoji tam da aradığınız klavye uygulaması. İsminden de anlaşılabildiği gibi hızlı bir şekilde emoji göndermek için özelleştirilen bu klavye uygulaması, sevebileceğiniz ve daha önce hiçbir yerde görmediğiniz emojileri içeriyor.
iOS Android

Tinycards

1469350173_tinycards.jpg

Tinycards, dil öğrenmek veya sadece genel kültürünü geliştirmek isteyen kişiler için geliştirilmiş bir uygulama. Birçok farklı kategoriye dahil olan sözcükler barındıran uygulama, seçtiğiniz kategorilerden sorular soruyor ve kelimeleri daha iyi hatırlayabilmeniz için seviyeli testler uyguluyor.
iOS

Through the Fog

1469350189_through-the-fog.jpg

Efsanevi yılan oyununun biraz daha geliştirilmiş ve farklılaştırılmış hali olan Through the Fog, basit ancak eğlenceli oynanış yapısıyla saatlerce oynayabileceğiniz oyunlardan birisi. Oyunun, iki oyuncu desteğine de sahip.
iOS