Doğru Kelimeler Fark Yaratır

İnternet sitenizi doğru kelimeler ile arama sonuçlarında üst sıralara nasıl çıkarabileceğinizi biliyor musunuz?

Doğru Kelimeler Fark Yaratır

Günümüzde, İnternet dünyasında her an milyonlarca içerik üretiliyor. Bu milyonlarca içerik arasında öne çıkmayı başaran firmalar, çok daha fazla kullanıcıya ulaşıp kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşabiliyorlar. Dijital performans ajansı Sempeak, profesyonel bir ruhla çalışarak müşterilerinin hedeflerine ulaşmalarını sağlıyor.

Dijital dünyada başarılı olabilmek için insanların İnternet kullanım alışkanlıklarına hakim olmak gerekiyor. İnternetin hayatlarımıza girdiği andan bugüne kadar arama motorları, kullanıcıları İnternet siteleriyle buluşturan en önemli araç olma özelliğini ellerinde bulunduruyor. Bu yüzden web sitelerinin içerikleri ne kadar doyurucu olursa olsun, arama motorlarının standartlarına uymadıkları ve arama motorlarında üst sıralarda çıkmadıkları takdirde internetin dipsiz kuyusunda kaybolmaya mahkum kalıyorlar. 

Arama motorlarıyla iyi anlaşan sayfalar

Bir web sitesinin arama motorlarında üst sıralarda çıkabilmesi için uzman kişiler tarafından hazırlanması gerekiyor. Bu noktada dikkat edilmesi gereken ilk nokta olarak SEO (Search Engine Optimization) kavramı öne çıkıyor. Peki SEO  nedir? 

Türkçe'ye arama motoru optimizasyonu olarak çevrilen kavram, içerikte kullanılan kelimelerin internette o konuda en çok aratılan kelimeler olması ve sitenin yazılımının arama motorlarını doğru bilgiyi sunabilmesi ilkeleri başta olmak üzere birçok ilkeye dayanıyor. Bir konuda en doğru kelimelere karar vermek de, o kelimeleri arama motorlarına sağlıklı bir biçimde yansıtabilecek site yazılımını hazırlamak da uzmanlık gerektiriyor.

Doğru kitleye ulaşan sayfalar

Özellikle İnternet siteleri üzerinden satış yapan firmalar için en az SEO kadar önemli bir kavram da Search Engine Marketing kelimelerinin kısaltması olan SEM kavramı. Türkçe'ye arama motoru pazarlamacılığı olarak çevrilen bu kavramda amaç, hazırlanan metin ve görsellerin reklam verme yoluyla arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını sağlamak ve böylece daha fazla müşteriyi siteye çekebilmek olarak özetlenebiliyor. Bu noktada da firmanın hedeflerine en uygun ve en doğru kelime aramalarının hangileri olduğunu belirleyip bu aramalara reklam verebilmek uzmanlık gerektiriyor.

Sempeak en doğru kararları sizin için veriyor 

Firmanızın dijital dünyanın ihtiyaçlarına yanıt verebilmesini sağlamak, yetkin ve profesyonel bir SEO ajansı ile çalışmaktan geçiyor. 2011 yılında kurulan Sempeak, kısa vadeli geçici sonuçlar yerine uzun vadeli kalıcı sonuçlar arayanların tercihi olarak öne çıkıyor. Dünyanın en büyük arama motoru Google’ın Türkiye’deki partner ajansı olan Sempeak, performans reklamcılığı alanında yenilikler yaratıp bu alanda ilk akla gelen ajans olma misyonunu başarıyla yerine getiriyor. Siz de güvenilir, şeffaf ve yenilikçi bir ajansla çalışarak sitenizin dijital dünyadaki başarısını artırmak için tıklayın.