Asus'un en güçlü oyun canavarı Türkiye'de!

ASUS Republic of Gamers serisinin süper silahı ROG Tytan CG8890 Türkiye’de satışa çıktı.

Asus'un en güçlü oyun canavarı Türkiye'de!

Oyuncuların donanım ihtiyaçlarının ve talepleri her zaman için diğer kullanıcılardan çok daha farklıdır. Akıcı bir oyun deneyimi için en yüksek performansı veren bileşenlere duyulan ihtiyacın yanı sıra tasarım ve oyunlarda avantaj sağlayacak ekstra özelliklerin olması da gereklidir. Donanım konusunda seçici olan oyuncuların  tüm taleplerini yerine getirmek için Republic of Gamers serisi ürünlerini hazırlayan ASUS, dünya üzerindeki tüm oyuncuların hayallerini süsleyecek bir masaüstü bilgisayar hazırladı: ROG Tytan CG8890.

ASUS ROG Tytan CG8890 sahip olduğu donanım bileşenlerinden, kasasının tasarımına kadar her şeyiyle oyuncuların hayallerinin bile sınırlarını zorluyor. ROG Tytan CG8890 en yüksek performansı alabilmek için özel olarak seçilmiş bileşenlere sahip. Ürünün kalbini 6 çekirdekli Intel Core i7 3960X işlemcisi oluşturuyor. Standart saat hızı 3,3GHz olan bu işlemci ASUS tarafından 3,8GHz’e hız aşırtılmış şekilde geliyor. Özel sıvı soğutma sistemiyle soğutulan bu işlemciyi kasanın üzerinde yer alan Speed tuşuyla önce 4,0GHz’e, daha sonra da 4,2GHz’e çıkarabilmek de mümkün. Speed tuşuna basıldığında özel tasarım kasanın yan ve üst kapakları otomatik olarak açılarak toplam 10 adet olan soğutma fanları ortaya çıkıyor. Kullanıcılar işlemcinin hangi hızda çalıştığını ön kısımda bulunan Republic of Gamers logosunun renginden de anlayabiliyor.

1362736067_asus-rog-tytan-cg8890.jpg

Süper Silahın Yükselişi

ROG Tytan CG8890 oyuncuların en çok önem verdiği bileşen olan ekran kartı konusunda da en üst seviyeden vazgeçmiyor. Çift grafik işlemcili ve 4GB GDDR5 bellekli ASUS GeForce GTX 690 ekran kartı, grafik teknolojisi açısından en zorlayıcı oyunlarda bile hiçbir sıkıntı yaşatmıyor.

ROG Tytan CG8890, kendisi gibi ROG serisine dahil olan Rampage IV Formula anakarta sahip. Intel X79 yonga setli olan anakartın üzerinde 2133MHz’de çalışan 16GB DDR3 bellek bulunuyor. ROG Tytan CG8890’ın arka panelinde 4 adet USB 3.0 ve 6 adet USB 2.0 girişi yer alırken, kasanın ön kısmında ise 2 adet USB 2.0 ve 2 adet daha USB 3.0 girişi ve Blu-ray okuyucu bulunuyor. ROG Tytan CG8890, toplam 256GB SSD depolamanın yanında 3TB’lık sabit diske de sahip.

Oyuncuların detaylara verdiği önemi her zaman dikkate alan ASUS, ROG Tytan CG8890’da en üst seviye ses kartı modeli olan ROG Xonar Phoebus’a yer vermiş. Bunun yanı sıra Tytan CG8890’ın yanında oyuncular için özel tasarlanmış klavye ve fare de geliyor.

Her detayıyla oyuncuların hayallerindeki masaüstü bilgisayar olan, ASUS Republic of Gamers serisinin süper silahı Tytan CG8890, Türkiye’de çok sınırlı sayıda piyasaya çıkıyor. Vatan Bilgisayar’da satılacak olan ASUS ROG Tytan CG8890’ın fiyatı ise 6999$ + KDV.

ASUS ROG Tytan CG8890’ın tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.