Dropbox 3.3 güncellemesi ile iş dünyasına daha fazla hitap etmeyi amaçlıyor

Dünyanın en çok kullanılan bulut depolama hizmetlerinden birisi olan Dropbox yeni özellikleri ile iş dünyasına daha fazla hitap edecek

Dropbox 3.3 güncellemesi ile iş dünyasına daha fazla hitap etmeyi amaçlıyor

Son yıllarda akıllı telefonlarımızdan en çok müzik servislerini ve bulut depolama hizmetlerini kullanmaktayız. Bulut depolama hizmetleri Google tarafında Drive iOs tarafında ise iCloud'tur. Her kullanıcı firmanın kendine sunduğu ücretsiz depolama alanını kullanırken 3.parti geliştiriciler tarafından işletilen bulut depolama hizmetleri de oldukça sık kullanılmaktadır.

Bunların başında ise Dropbox gelmektedir. Telefon üreticileri ile yaptığı iş birliği sonrasında kullanıılara 50 GB boş alan hediye eden Dropbox bu bağlamda en çok kullanılan bulut depolama hizmetlerinden biridir. Google Drive ücretsiz olarak 15 GB, iCloud ise 5 GB boş alan kullanıcılarına sunarken Dropbox'ın 50 GB ücretsiz alan vermesi firmayı bu bağlamda oldukça öne çıkartmıştır.

Dropbox bulut depolama alanının iş dünyasında daha etkin kullanılabilmesi için yeni bir güncelleme yayınladı. 3.2 Güncellemesi ile Dropbox kendi içinde Word, Excell ve PowerPoint dosyalarını kullanıcılarına göstermektedir. Bundan böyle bu hizmeti sadece çektiğini fotoğraflarla doldurmak yerine belgelerinizi de atabilir dilediğiniz yerde değişiklik yapabilirsiniz.

1409042890_dropbox-for-ios.png

Dropbox

  • App Store: Ücretsiz
  • Güncelleme: 25 Ağustos 2014
  • Sürüm: 3.3
  • Boyutu: 28.5MB
  • Uyumluluk: iOS 7 veya üstü