Dünyanın En Hızlı Gaming Mouse'u: Logitech G402 tanıtıldı

Logitech G402 Hyperion Fury, türünün ilk örneği "Fusion Engine" teknolojisi ile maksimum hız ve duyarlılık sunuyor.

Dünyanın En Hızlı Gaming Mouse'u: Logitech G402 tanıtıldı

Hard Core oyuncular için bilgisayarın içindeki donanım kadar çevre bileşenlerinin de büyük bir önemi vardır. Bir oyuncu öncelikle kasasının içinin görünmesini ister ve kasa içindeki yapılanma oldukça önemlidir. Odasını toplamaya üşenen bizler kasasının içindeki tozları ıslak mendil ile siler fanların önündeki toz tutacaklarını büyük bir itinayla yıkar kurutur ve yerine takarız. Kasa içindeki görüntü ne denli iyi olursa kendimizi de o denli huzurlu hissederiz. Benim gibi kasasının güzelliğine bakıp kahve içen bir çok kişi tanıyorum...

Hard Core oyuncuların en değer verdiği aksesuar ise fare ve klavyedir. Apple'dan sonra artan "ciklet klavye" adı verilen yapı oyuncuların hiç hoşlanmadığı yapılardan biridir. Oyuncular neye bastıklarını daha iyi hissetmek için daha yüksek tuşlardan oluşan klavyeler istemektedir.

Fare tarafında ise ele tam oturan yapılar bizlerin tek trercihi olmaktadır. Hafif ve kablosuz bir fare ise oyuncular için asla bir tercih olmamıştır. Son dönemde oyuncu farelerinin içine birçok hareket sensörü ve ivme ölçer gibi ürünler konmaktadır. Logitech G402 Hyperion Fury ise tüm bunları bir arada sunmaktadır.

1406795919_logitechg402back.jpg1406795928_logitechg402front.jpg

FPS oyuncuları için özel dünyanın en hızlı mouse’unu tasarladıklarını söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, 'Üç yıllık yoğun Ar-Ge çalışmalarının ardından geliştirilen üstün özellikli Logitech G402 Hyperion Fury istisnasız dünyanın en hızlı oyun mouse’u. Oyunseverlere bu teknolojiyi sunmaktan gurur duyuyoruz. FPS oyuncuları için en hızlı ve uygun oyun mouse’u olan G402, hafif tasarımı, Fusion Engine özelliği ve hassasiyeti ile daha hızlı ve şiddetli vuruşlar yapabilmenizi ve bu sayede tüm savaşları kazanabilmenizi sağlayacak' dedi.

Hyperion Fury’nin Logitech mühendisleri tarafından geliştirilen Fusion Engine teknolojisi bir çok FPS oyuncusunun yaşadığı, hareket hızının mouse hızı kadar olmaması problemini de çözüyor. İleri seviyedeki optik sensör teknolojisi, ivme ölçer ve denge çarkı ile Fusion Engine rakipsiz bir tarama hızı sunuyor.

  • Üstün Tarama Hızı

Hyperion Fury’daki Fusion Engine 32 bit ARM işlemci gücü ile saniyede 12 metre takip hızına erişiyor. Ayrıca, hafif materyalden yapılmış olması ve düşük sürtünme özelliği hızlı hareket etmesini sağlıyor.

  • Rakipsiz Kesinlik ve Hassasiyet

Logitech özel Delta Zero teknolojisi ile Hyperion Fury’de kesin nokta atışı teknolojisi sağlıyor. DPI ayarlarına hemen erişebilir ve maksimum hassasiyetle hatasız pikselde pusuya geçebilir veya hızlı manevralara atlayabilirsiniz. Logitech Gaming Software kullanarak beşinci DPI ayarını ekleyebilir ve oyun deneyiminizi sevdiğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. DPI değiştirme özlliği ile Hyperion Fury 4000 DPI’dan 240 DPI’a bir göz kırpması kadar hızlı şekilde geçerek savaşın kaosunda başarılı olmanız için gereken esnekliği sağlar.

  •  Kişiselleştirilebilir Ayarlar

Hyperion Fury, Logitech Gaming Software ile kullanabileceğiniz isteğe göre programlanabilir sekiz adet tuşa sahip. Kişisel ayarlarınız maksimum hız ve erişim için hafızaya kaydedilebilir. 1-milisaniye rapor hızı ile Hyperion Fury tüm komutlarınızın anında yerine getirilmesini sağlar.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacağını ve fiyatının da 169 TL olacağını hatırlatalım.