El Capitan, ESET Koruması altında

ESET, Apple bilgisayarların korunması için geliştirilen ESET Cyber Security ve ESET Cyber Security Pro ürünlerinin Macintosh’ın yeni işletim sistemi El Capitan ile komple uyumlu olduğunu duyurdu.

El Capitan, ESET Koruması altında

ESET, Apple bilgisayarların korunması için geliştirilen ESET Cyber Security ve ESET Cyber Security Pro ürünlerinin Macintosh’ın yeni işletim sistemi El Capitan ile komple uyumlu olduğunu duyurdu. Mac kullanıcılarına özgü kötü amaçlı yazılım miktarı diğer platformlara göre çok daha düşük olsa da, Mac kullanıcıları yine de hedef olabiliyor. 

ESET Cyber Security, düşük sistem kaynağı gereksinimiyle bilgisayarların performansını etkilemeden Mac kullanıcılarına siber tehditlere karşı koruma sağlıyor. ESET şimdi, ESET Cyber Security ve ESET Cyber Security Pro programlarının, Mac’ın yeni işletim sistemi El Capitan ile uyumlu olduğunu duyurdu. 

1444312061_mac-eset-cyber-security-zashchitit-vash-kompyuter-1.jpg

ESET’in Mac’lere yönelik ödüllü güvenlik paketi, çapraz platformlar üzerindeki sosyal mühendislik saldırılarını engelleyen kimlik avı koruma ve proaktif antivirüs modüllerinin de dahil olduğu çoklu koruma katmanı ile birlikte geliyor. Bağımsız araştırma kuruluşu AV-Comparatives’in Test Organizasyonu Mac Güvenlik Testleri Raporuna göre, “ESET Cyber Security Pro, çok net kullanıcı ara yüzü ile tam özellikli bir güvenlik programı olarak öne çıkıyor.”

Hedef olabiliyor

Mac kullanıcılarına özgü kötü amaçlı yazılım miktarı diğer platformlara göre çok daha düşük olsa da yine de hedef olabiliyor ya da çapraz platformlar arasında zararlı yazılımların taşıyıcısı işlevini görebiliyorlar.
ESET Cyber Security ile ilgili daha ayrıntılı bilgi şu linkten alınabilir: http://www.eset.com/tr/home/products/cyber-security/