En iyi Google Chrome eklentileri - 1

Google Chrome'da kullanabileceğiniz en iyi eklentileri bir araya getirdik. Bu eklentiler ile Chrome'u artık daha verimli kullanabilirsiniz. İşte en iyi Chrome eklentileri!

En iyi Google Chrome eklentileri - 1

Google'ın internet tarayıcısı Chrome, sunmuş olduğu eklenti çeşitleri ile kullanıcıların büyük beğenisini topluyor. Chrome Web Mağazası üzerinde yer alan Chrome eklentileri arasında en iyilerini sizler için bir araya getirdik. Bu Chrome eklentileri sayesinde tarayıcınızı artık daha verimli olarak kullanabilirsiniz.

En iyi Google Chrome eklentileri - 1

Turn Off the Lights

Turn Off the Lights, YouTube üzerinde video izleyenlerin mutlaka indirmesi gereken eklentiler arasında yer alıyor. Turn Off the Lights eklentisi sayesinde etrafı karartarak sadece YouTube videolarına odaklanabiliyorsunuz.

1488779484_1.jpg

Eklentiyi indirmek için tıklayın

Panic Button

İş yerinde bir Web sitesinde gezinmek hiç kimseye zarar vermez, ancak yöneticiniz kabul etmeyebilir. Bu eklenti, Chrome'un araç çubuğuna basit bir düğme ekler ve tıkladığınızda açık sekmelerinizin tümünü direkt gizliyor ve bunları kolay erişilebilmesi için geçici yer imleri olarak kaydediyor.

1488780778_panic.png

Eklentiyi indirmek için tıklayın

Hover Zoom+

Hover Zoom+ eklentisi, kullanıcının bağlı bir küçük resmin üzerine gelip basit bir açılır pencerede görüntülemesine olanak tanır. Büyük resimler için çok küçük küçük resimlere sahip olan Reddit gibi sitelere sık sık göz atarsanız oldukça uygundur.

1488779937_zoom.jpg

Eklentiyi indirmek için tıklayın

Data Saver

Google'ın geliştirmiş olduğu Data Saver eklentisi sayesinde web sitelerinde gezinirken veri tasarrufu yapabilirsiniz. Verilerin boyularını sıkıştırarak sunan Data Saver'ın Google DNS tabanlı çalıştığını ve bu sayesede engelli sitelere de girebileceğinizi belirtelim.

1488779674_datasaver.jpg

Eklentiyi indirmek için tıklayın

Select and Speak

Bu eklenti, konuşma teknolojisini kullanarak seçili metnin vurgulanmasını ve oynatılmasını sağlar. Seslendirmenin biraz robotik olduğunu söylebiliriz. Eklenti, çeşitli erkek ve kadın seslerini içeriyor. Bu sayede dilediğiniz gibi seslendirmede farklı sesleri seçebiliyorsunuz.

1488780817_spec.png

Eklentiyi indirmek için tıklayın

The Great Suspender

Chrome'un birçok güzel özelliği var. Ancak verimli RAM kullanımı bunlardan biri değil. The Great Suspender, düzinelerce sekmeyi kullanılmayan herkes için çok iyi bir eklenti. The Great Suspender kullanılmayan sekmeleri belirli bir süre sonra otomatik olarak askıya alır ve böylece bellek boşaltılır.

1488780846_ram.png

Eklentiyi indirmek için tıklayın