En iyi şiddet içermeyen oyunlar!

Bilgisayar oyunları çoğu zaman şiddetle bağdaştırılıyor. Her ne kadar bu ünlü yapımlar için doğru olsa da herkesin seveceği oyunlar mevcut!

En iyi şiddet içermeyen oyunlar!

Kimilerinin eğlence anlayışında adrenalinin yeri olmayabilir. Bilgisayarınızın ya da konsolunuzun başına geçtiğinizde, koca orduları devirmek ve dünyayı kurtarmak yerine, uçsuz bucaksız bir kır bahçesinde dolaşmak isteyebilirsiniz. Oyun sektöründe şiddetin herhangi bir türünü içermeyen yapımlar azınlıktalar. Son yıllarda diğerlerinden farklılaşmak isteyen bağımsız geliştiriciler ve yenilikçi stüdyolar, yaşamın daha uysal yönlerini dijital dünyaya yansıtmaya çalışıyor. Ailenizle birlikte iyi vakit geçirmek ya da tek başınıza biraz kafa dinlemek istediğinizde oynayabileceğiniz en iyi barışçıl oyunları derledik.

Desert Golfing

Bu güzel golf oyunu iOS ve Android için mevcut!

Flower

 Herhangi bir karakter yerine, rüzgar olarak oynayacağınız bu oyun için bir meditasyon deneyimi demek daha doğru. Bu oyun PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita için mevcut.

Fez

Oyun, iki boyutlu sandığı dünyasının üçüncü boyutunu keşfeden karakterin ufuk açan macerasını size getiriyor. Oyun PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, PC, Mac ve Linux için mevcut.

Monument Valley

 Müthiş bir bulmaca oyunu olan Monument Valley, iOS ve Android için mevcut!



Journey

Gelmiş geçmiş en güzel oyunlardan Journey, kahramanımızın uçsuz bucaksız çölü ve sürprizlerini keşfetmesi üzerine kurulu. Oyun PlayStation 4, PlayStation 3 için mevcut.

Stardew Valley

Popüler tarım odaklı rol yapma oyunu, kendi devasa çiftliğinizi kurmanıza olanak tanıyor. Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Mac, PC, Linux için mevcut.

The Witness

Oyun Xbox One, PlayStation 4, PC, Mac, iOS için mevcut.

Tacoma

2088 yılında geçen oyun, Tacoma isimli uzay istasyonunda görevli astronotların yaşam öyküsünü evlerinize getiriyor. Xbox One, PC, Mac için mevcut.