En tatlı oyun Pastry Paradise, iOS, Android ve Windows telefonlarda

Gameloft’un yeni oyunu Pastry Paradise bugün iPhone, iPad, iPod Touch, Windows Phone, Windows 8, Android tablet ve akıllı telefonlarda.

En tatlı oyun Pastry Paradise, iOS, Android ve Windows telefonlarda

Gameloft’un yepyeni oyunu Pastry Paradise bugün iPhone, iPad, iPod Touch, Windows Phone, Windows 8, Android tablet ve akıllı telefonlar için yayımlandı.

Şeflerin en iyi tatlıyı hazırlamak için mücadeleye girdiği 3’lü eşleştirme free-to-play puzzle oyunu Pastry Paradise,şuanda ücretsiz olarak iOS, Android, Windows telefonlarda indirilebilir.

1417089431_image007.jpg

Oyunda bulunan baş karakterler yetenekli aşçı Hannah ve mutfakta işleri birbirine katmak isteyen kötü karakter Bay Vıcık. Hannah, kötü aşçıya karşı gelmek için siz oyunculardan yardım istiyor.

1417089444_image005.jpg

Pastry Paradise’da yapacağınız 3’lü eşleştirmede tatlıları, diagonal ya da dikey olarak biraraya getirmeniz bekleniyor. Patron Savaşları adı altında Şef’e karşı mücadele vermeniz ve en az hamlede en çok karoyu yok etmeniz bekleniyor.

Güç Artışlar’ı sayesinde zamanı dondurma, panodaki malzemeleri çırpma gibi farklı aktivitelerle de oyuna farklı boyut kazandırılıyor.

Oyunu telefonlarınıza indirmek için kullanabileceğiniz linkler aşağıda:

App Store Link: http://gmlft.co/PPiOS

Google Play Link: http://gmlft.co/PPGooglePlay

Windows 8 URL: http://apps.microsoft.com/windows/app/d6cad9b5-b834-4dca-a314-18abf6b94a19

Windows Phone URL: 

Oyunun tanıtım filmi: