Eş değiştirme ve partner arama sitesinde büyük skandal!

Dünyanın en büyük eş değiştirme ve partner bulma sitesi olan AdultFriendFinder hacklendi. AdultFriendFinder kullanıcılarının hesap bilgilerinin hackerların elinde olduğu söyleniyor!

Eş değiştirme ve partner arama sitesinde büyük skandal!

Yetişkinlere hitap eden AdultFriendFinder sitesi, dünyanın en büyük eş değiştirme ve partner arama platformu olarak biliniyordu. Üyelik sistemi ile çalışan kendi içerisinde sosyal medya olan AdultFriendFinder'da, kullanıcılar arkadaş bulabiliyor ve arkadaşlarının bazı yetişkin içerikli fotoğraflarına ulaşmak için bir ödeme yapması gerekiyor.

Bu tarz sitelerin hack olayları ile karşılaşmasının ne gibi etkilere yol açacağını geçtiğimiz aylarda hacklenen Ashley Madison sitesi ile görmüştük. 32 milyon kullanıcısının bilgisini hackerlara kaptıran Ashley Madison'dan sonra AdultFriendFinder daha büyük bir skandal ile gündeme geldi.

Aktarılan bilgilere göre AdultFriendFinder'ın 300 milyondan fazla kullanıcı bilgisi hackerların eline geçti. Bu bilgiler arasında; kişilerin fotoğrafları, üyelik bilgileri ve en çok önemli olan kredi kartı bilgileri yer alıyor. Bu skandalın yaşanması ortaya yeni bir skandal daha çıkardı.

1479103367_mobile2.jpg

AdultFriendFinder profilini silen 15 milyon kişinin aslında profillerinin silinmediği, profillerin AdultFriendFinder sunucularında hala depolandığı ortaya çıktı. Bunu aslında hack olayından daha büyük bir skandal olarak nitelendirebiliriz. Sildim dediği kişi bilgilerini silmeyen AdultFriendFinder bakalım ilerleyen günlerde konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı?