FabFocus ile iPhone 7 Plus gibi fotoğraf çekin!

iOS için geliştirilen FabFocus uygulaması ile iPhone 7 Plus modelinde yer alan portre modunu diğer iPhone'larda da kullanmak mümkün. İşte efsane uygulamanın detayları.

FabFocus ile iPhone 7 Plus gibi fotoğraf çekin!

Apple, iPhone 7 Plus modelinde 2 adet arka kameraya yer vermişti. iPhone 7 Plus'ın arka kameralarından biri standart fotoğraf çekimi işlevi sağlarken diğeri ise geniş açı işlevini görüyordu. iOS 10.1 ile gelecek olan ve sadece iPhone 7 Plus'a özgü olan portre modu ise fotoğraflarda bokeh oluşturmak için iki adet kameraya ihtiyaç duyuyor. Ancak FabFocus uygulaması ile diğer iPhone modellerinde de portre modunu kullanmak mümkün.

FabFocus uygulaması ile daha önce çektiğiniz veya uygulama ile çekmiş olduğunuz tüm fotoğraflarda bokeh etkisini yaratabiliyorsunuz. iOS 8.0 ve üzeri tüm iPhone ve iPad modellerinde çalışan FabFocus'un oldukça başarılı fotoğraflara imza attığını söyleyebiliriz.

FabFocus ile fotoğrafta odaklamak istediğiniz nesneyi saniyeler içerisinde çizip, arkaplanı bulanık yapmak çok kolay. Eğer bir portre fotoğrafı çektiyseniz ise uygulama otomatik olarak yüzü ve gövdeyi algılayıp arkaplanı bulanıklaştırıyor.

FabFocus uygulamasını indirmek için tıklayın

1477231561_sc1024x768.jpeg