Facebook Gameface’e katılan ilk Süperlig takımı Fenerbahçe oldu

Sana özel hazırlanan profil fotoğrafı çerçeveni kullan, herkes Fenerbahçe sevdanı görsün.

Facebook Gameface’e katılan ilk Süperlig takımı Fenerbahçe oldu

Facebook’un ekim ayında kullanıma sunduğu GameFace özelliği sayesinde kullanıcılar takımlarının logolarını profil fotoğrafı olarak ayarlayabiliyor. Paris’te meydana gelen terör saldırısı sonrası tüm dünyanın dikkatini çeken Gameface’te Amerika ve Avrupa’daki birçok spor takımı yer alıyor.

Facebook, Türkiye’den ise Gameface kapsamına ilk olarak Fenerbahçe'yi dahil etti. Fenerbahçe resmi Facebook sayfasında “Sana özel hazırlanan profil fotoğrafı çerçeveni kullan, herkes Fenerbahçe sevdanı görsün!” sloganını paylaştıktan kısa bir süre sonra on binlerce Fenerbahçe taraftarı takımlarının logosunu profil fotoğrafı olarak ayarladı.

1448529299_1228283592550107415243528693280n.jpg

Facebook Gameface’e Fenerbahçe de katıldı

Gameface’in kullanımı oldukça kolay. Bu değişikliği yapan ve profil fotoğrafını Gameface ile değiştirenler haber akışınıza düştüğünde, alt bölümdeki “şimdi dene” butonuyla siz de Gameface’i kullanmaya başlayabilirsiniz.

1448525572_facebook-gameface.jpg

Seçilen profil fotoğrafları 'geçici' olma özelliğini taşıyor. Profil fotoğrafınızı ayarlarken dilerseniz 1 saatlik, dilerseniz de 1 günlük veya 1 haftalık seçebiliyorsunuz. Böylece süre sona erdiğinde otomatik olarak eski profil fotoğrafınıza dönüş yapıyorsunuz. Ancak dilerseniz sınır koymama şansınız da var.

Gameface’de La Liga, NCAA, MLB, İtalya Seria A, Brezilya Ligi, NASCAR, Davis Cup, Premier Lig, Fransa 1. Lig ve Süperlig bulunuyor. Facebook’un kısa süre içerisinde Galatasaray, Beşiktaş ve diğer Süperlig ekipleri için de Gameface özelliği kapsamına alması bekleniyor. 

1448487635_en-az-yakit-tuketen-otomobiller11.jpg