Facebook Home nasıl yüklenir?

Uygulama henüz resmi olarak sunulmasa da XDA geliştiricileri hazırladıkları apk dosyaları ile uygulamayı tüm Android kullanıcılarına sundu.

Facebook Home nasıl yüklenir?

Facebook Home uygulaması ilk olarak Galaxy S III, Galaxy Note II, HTC One X ve HTC One X+ için Play Store’daki yerini alırken, henüz bazı ülkelerde de erişilebilir durumda değil. Android’in açık kaynak kodlu bir işletim sistemi sayesinde uygulama henüz birçok telefon için resmi olarak sunulmuş olmasa da, XDA geliştiricileri hazırladıkları .apk dosyaları ile Facebook Home uygulamasını hem telefon hem de tabletinizde çalıştırabilmenize olanak sağlıyor.
1366010045_1.jpg

Not: Yükleyeceğiniz .apk dosyası geliştiriciler tarafından hazırlandı. Telefon ya da tabletinizde stabil bir şekilde çalışmayabilir. Cihazınızın garantisine herhangi bir müdahalede bulunmuyor. Zaten yüklediğiniz sadece bir apk dosyası. Beğenmediğiniz taktirde cihazınızdan kaldırabilirsiniz. 

Yükleme talimatı
1- Öncelikle buradan RAR arşivli klasörü indirin.
2-İndirdiğiniz klasör içerisinde com.facebook.katana.apk ve com.facebook.home.apk dosyarını telefonunuzun depolama birimine atın.
3-Telefon ya da tabletinizda Ayarlar-Güvenlik-Bilinmeyen Kaynaklar linkini aktif hale getirin.
4- Daha sonra ise eğer telefonunuzda Facebook uygulaması var ise kaldırın.
5- Telefonu depolama birimine attığınız dosyalardan com.facebook.katana.apk dosyasını, daha sonra ise com.facebook.home.apk dosyasını cihazınıza sırası ile yükleyin.
6-Yükleme işlemi bittikten sonra telefonunuzda yer alan home butonuna bastığınızda karşınıza Facebook Home seçeneği çıkacaktır. Buradan uygulamayı seçerek Facebook Home'un neler sunduğuna göz atabilirsiniz.
7- Yenilenen Facebook Messenger uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

Not: Eğer yükleme sonrası ana ekran uygulamasına ulaşamıyorsanız alt bölümde verilen apk dosyalarını indirerek deneyin. Söz konusu linkle GSMArena sitesinden alınmıştır.

http://loadbalancing.modaco.com/download.php?file=com.facebook.katana.modaco.apk

http://loadbalancing.modaco.com/download.php?file=com.facebook.orca.modaco.apk

http://loadbalancing.modaco.com/download.php?file=com.facebook.home.modaco.apk