Facebook mesaj virüsleri nasıl temizlenir?

Şu rezilliğe bak? Kanka, bu sen misin? Galatasaray-Fb maçı ? Facebook virüsünü nasıl temizlerim?

Facebook mesaj virüsleri nasıl temizlenir?

Bilgisayarınızdaki Google Chrome tarayıcınıza bulaşan ve arkadaşlarınıza sizin adınıza Şu rezilliğe bakın? Kanka, bu sen misin? Galatasaray-Fb maçı ? gibi mesajlar atan virüs, mesajın atıldığı kişi tarafından açıldığında arkadaşınızında bilgisayarına bulaşmış olur. Daha sonra bu virüs o kişinin arkadaşlarına aynı mesajı atarak birçok cihaza bulaşmış olur. Peki "Şu rezilliğe bakın facebook mesaj virüsü nasıl silinir?

Facebook mesaj virüsünü temizlemek için Google Chrome da eklentileri temizlemelisiniz. Facebook virüsünden kurtulmak için şu adımları takip edin:

Bilgisayarınızdaki virüsleri temizlemek için MalwareBytes programını indirerek bilgisayarı zararlı yazılımlardan arındırın. Daha sonra "AdwCleaner" programını pc'nize kurun.

Tarama işlemine başlamadan önce Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome tarayıcılarını ve diğer tüm açık programları kapatın.

●ADWCLEANER programını çalıştırın. 

●Scan butonuna tıklayın.

●ADWCleaner Şu rezilliğe bakın facebook virüsü  istenmeyen eklentisi ve diğer zararlıları taramaya başlayacaktır.

●Tarama işlemi bittiğinde bilgisayarınızda bulunan Şu rezilliğe bakın facebook virüsü ve diğer zararlılar listelenecek, bu zararlıları silmek için Clean butonunu tıklayın.

ADW Cleaner temizleme işlemini sonlandırmak için bilgisayarınızı yeniden başlatmak sizden izin isteyecektir. OK tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.