Fahrenheit: Indigo Prophecy Android Sürümü Yayınlandı

Geçmiş dönemlerin başarılı yapıtlarından Fahrenheit: Indigo Prophecy Google Play Store'da

Fahrenheit: Indigo Prophecy Android Sürümü Yayınlandı

2005 yılında piyasaya çıkan ve o günden bugüne oyun dünyasının en başarılı yapıtlarından biri olan Fahrenheit, bir diğer adıyla Indigo Prophecy, Android sürümü ile Google Play Store'daki yerini aldı.

fahrenheit-indigo-prophecy android

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> 

Yeni nesil oyuncuların, Heavy Rain ve Beyond Two Souls'un yapımcısı olarak bildiği Quantic Dream'in 2005 yılında hazırladığı oyun, anlık tercihlerle hikaye akışı değişimi ve oyuncuları karar verme konusunda zorlayan dinamikleriyle son derece başarılı bir yapıt olmuştu.

Bilincini kaybedip işlediği bir cinayet sonrasında kurtulma mücadelesine giren Lucas Kane'i ve hikayedeki 3 diğer karakteri yönettiğimiz oyun, hem çıkış döneminde hem de sonrasında oldukça ses getirdi ve oyuncuların gönlünde taht kurmayı başardı.  Böylesine önemli bir yapıtı mobil platformlarda görmek ise oldukça heyecan verici. 

Google Play Store'daki başarılı geliştiricilerden Aspyr Media tarafından Android sürümü hazırlanan oyun, Google Play Store'daki yerini aldı. Yaklaşık 3.5 GB dosya boyutuna sahip olan oyunun, grafikleri geliştirildi ve kontrolleri de mobil cihazlara için optimize edildi.

Yaklaşık 30 TL fiyatı olan Fahrenheit Indigo Prophecy oyununa bu link üzerinden erişebilirsiniz.