Fallout 4 Oyununda Sınırsız Caps Açığı Ortaya Çıktı

Fallout 4'te sınırsız caps elde etme açığı ortaya çıktı

Fallout 4 Oyununda Sınırsız Caps Açığı Ortaya Çıktı

Kısa sürede oyun gündeminin zirvesine oturan Fallout 4 ile ilgili dikkat çekici bir açık ortaya çıktı. Bilindiği üzere Fallout evrenin para yerine gazoz kapakları yani caps kullanılıyor. Alternatif Fallout evreninde son derece önemli olan Caps'leri biriktirmek ise düşünüldüğü kadar kolay değil. Oyunla ilgili ortaya çıkan bir açık ise sınırsız sayıda caps elde etmenizi sağlayacak.

1447676212_fallout41104-5.jpg

Fallout 4'teki sınırsız Caps açığı nasıl çalışıyor?

Öncelikle bu açığın bütün satıcılarda çalışmadığını belirtmek gerekiyor.  Burda biraz şanslıysanız çabuk bir şekilde açığın işe yaradığı satıcıyı bulabilirsiniz. Uygun satıcı ile temasa geçtikten sonra, sağ kısımda kalan satıcı panelinden herhangi bir mermi tipinin tamamını alın, burada pahalı olan mermi tipini seçmek mantıklı olacaktır. Bu işlemci yaptıktan sonra ise alışverişi TAMAMLAMAYIN


Sol kısımdaki kendi paneliniz üzerinden satıcıdan almış olduğunuz mermileri elinizde 1 tane kalacak şekilde iade edin. Eğer doğru satıcıyı bulmuşsanız açığın işe yaradığını göreceksiniz. Bu işlemci satıcıda caps bitene kadar sürdürebilirsiniz.