Faruk Kalkavan emlak sektöründe büyük atılım yaptı

Faruk Kalkavan, ( Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı ) Bakü'deki fuarda sundukları hizmetleri anlatma fırsatı bulduklarını ve önemli anlaşmalara imza attıklarını belirtti.

Faruk Kalkavan emlak sektöründe büyük atılım yaptı

Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, Türkiye’de yaptıkları yatırımların ardından şimdi de Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde faaliyet göstermeye başlayacaklarını bildirdi. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen yoğun gayrimenkul danışmanlığı taleplerinin kendilerini bu bölgeye yatırım yapmaya yönelttiğini belirten Kalkavan, “Türkiye ile birlikte Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara gayrimenkul alımı, satımı yapmak isteyenlere danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ayrıca bu sektörde iş yapmak isteyen yoğun gruplar söz konusu. Bu alanda işbirliği yapmak isteyenlere de danışmanlık servisi sunuyoruz. Şimdiden bu kapsamda büyük anlaşmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

Birçok yerli ve yabancı olmak üzere büyük ölçekli firmalara danışmanlık verdiklerini aktaran Kalkavan, yeni kurulmalarına rağmen deneyimli bir kadroya sahip olduklarını, sektörün dinamiklerine vakıf bir ekiple müşterilerine hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Hizmet verdiğimiz tüm ülkeleri çok iyi biliyoruz. Danışmanlık hizmeti verdiğimiz müşterilerimizin taleplerini iyi etüt edip, en iyi yatırım fırsatlarını sunuyoruz. Profesyonel bir ekibe sahip olmamız en büyük artılarımızdan sadece biri. Bakü’de 17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan uluslararası fuara katıldık ve şimdiye kadar bu fuarda açılmış en büyük standın iki katı büyüklüğündeki bir stant açtık. Sektördeki tüm paydaşlara sunduğumuz hizmetleri anlatma fırsatı yakaladık” ifadelerini kullandı.

Büyük yatırımcılıklarla büyük projeleri buluşturduklarını belirten Kalkavan, "Önemli ve butik projelerin münhasır satışlarını gerçekleştirip bunları Arap ve Körfez ülkelerine pazarlıyoruz. Kendi alanındaki büyük ve önemli projelere imza atmak için yola çıktık. Profesyonel ekibimizle, geniş fon portföyümüzle kısa zamanda dikkatleri üzerimize çektik. Kısa zamanda ses getirecek imzalar attık. Bu gelişmelerle birlikte Aralık ayında Bakü'de gerçekleştirilen uluslararası gayrimenkul fuarında en büyük stantlardan birini açmanın da mutluluğunu yaşadık. Bu fuarda hedef kitlemizle buluştuk. Ayrıca Körfez fonlarıyla gayrimenkul sektörünü buluşturmayı hedefledik" diye konuştu.

1450963696_17.jpg

Yatırımcıyı yakından tanıyarak, risk/getiri rasyonel analizini doğru şekilde yaptıklarını söyleyen Faruk Kalkavan, "Yatırımcıların ihtiyaçlarına en uygun yatırım stratejileri ve alternatifleri sunma bakımından rakiplerimizden ayrılıyoruz. Self Investment olarak yurtiçi ve yurtdışı piyasaların değerlendirmesi, uygun yatırım fırsatlarının zamanında müşterilerine aktarılması bağlamında eşsiz bir servis ağına sahibiz. Yaptığımız araştırmalar ve birbirleri ile koordineli çalışan analistlerin verdikleri raporları titizlikle güncelliyoruz. Uzun ve emek yoğun bir süreçten sonra müşterilerin tüm beklentilerini karşıladık" dedi.

Türk menşeli olup belirtilen bölgelerdeki en büyük yatırımcılara danışmanlık veren kurum olduklarının altını çizen Kalkavan, sadece Türkiye’deki değil,  Orta Asya, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde hızla tanındıklarını vurguladı. Faruk Kalkavan, büyük yatırımcılardan büyük projeler için danışmanlık hizmet teklifi aldıklarını açıkladı.

Self Insvestment Yönetim Kurulu Başkanı Kalkavan, Körfez ülkelerinden gelen taleplerin yoğunluğuna da değindi. Ayrıca milyar dolarlık fonları yöneten kişi olarak Faruk Kalkavan adı ön plana çıkıyor.