FCC belgelerine dayandırılan Galaxy Tab Pro 8.4 konsepti!

Samsung'un yeni tableti Galaxy Note 3 tasarımından ilham alabilir.

FCC belgelerine dayandırılan Galaxy Tab Pro 8.4 konsepti!

2014'te AMOLED ekranlı tabletlerin yanı sıra farklı ekran kategorilerinde lanse edeceği tablet modelleriyle Apple ile sürdüreceği rekabete daha iddialı hazırlanan Samsung, muhtemelen önümüzdeki ay düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde ilk tabletleri duyuracak. 12.2-inçlik ekrana sahip Galaxy Note Pro hakkında son dönemde birçok haber gündemde yer aldı. Tablete ilişkin daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz.

1388700611_galaxy-tab-pro-84.jpg

Güney Koreli üreticinin bir başka iddialı tableti ise Galaxy Tab Pro 8.4 olacak. AMOLED ekranla donatılması beklenen tabletin ekran çözünürlüğünün Full HD seviyesinde olması bekleniyor. Bir süre önce FCC onayı alan ve burada bazı çizimlerine rastlanan tabletin,  söz konusu çizimlerinden esinlenerek oluşturulan konsepti Moveplayer.net tarafında yayınlandı. Yayınlanan tasarımda tabletin tasarım noktasında Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 10.1 Edition 2014 modellerinden esinlendiğini görüyoruz.

LTE bağlantılı versiyonun da olacağı belgelerden anlaşılan tablete ilişkin gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.