FireEye, StarLink’le olan iş ortaklığına Türkiye'yi de dahil ediyor!

Güvenlik odaklı çalışan 2 dev firmanın ortaklığı ile artık internet daha güvenli!

FireEye, StarLink’le olan iş ortaklığına Türkiye'yi de dahil ediyor!

Bölgenin güvenlik odaklı gerçek Katma Değerli Distribütörü StarLink FireEye ile Türkiye’yi de kapsayacak yeni bir distribütörlük anlaşmasına imza attı.

StarLink’in Türkiye’deki iş ortakları bundan sonra müşterilerine, geleneksel imza tabanlı çözümler ile engellenemeyen ve kurumsal ağların %95’inden fazlasını tehlikeye düşüren zararlı yazılımlar gibi bugünün gelişmiş siber saldırılarını durdurmada öncü FireEye çözümlerini sunabilecekler.

StarLink’in İş Stratejileri Direktörü Avinash Advani konuyla ilgili “FireEye ile distribütörlük kapsamını Türkiye’yi de dahil edecek şekilde genişletmemiz, bölgedeki iş ortaklarımızla yakın çalışarak bu alandaki faaliyetlerimizi arttırmamıza katkıda bulunacak olması açısından bizim için çok heyecan vericidir. Kanal Ortakları Yılı stratejimizin bir parçası olarak Türkiye’deki stratejik ortaklarımızı da dahil edeceğimiz “StarLink Choice Program” ve “FireEye Fuel Partner Program” aracılığıyla en başarılı ve en odaklı iş ortaklarımızı belirleyerek ödüllendirecek; karlılık ve büyüme hedeflerine ulaşmalarını sağlayacak kaynak ve araçları kendilerine sunacağız.” şeklinde açıklamada bulunmuşdu.

FireEye’ın Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Başkan Yardımcısı Ray Kafity ise konuya dair  “StarLink ile varolan iş ortaklığımızı Türkiye’yi de içerecek şekilde genişletmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve bölgedeki varolan başarılarına yenilerini eklemelerini umut ediyoruz. StarLink’in benzersiz “gerçek” katma değerli iş modeli ve güvenilir güvenliik danışmanı olarak yaygın kabul görmeleri sayesinde Türkiye pazarında FireEye’ın payını önemli ölçüde arttırmayı; orta ve büyük ölçekli kurum segmentlerindeki iş hacmimizi eş zamanlı olarak büyütmeyi hedefliyoruz..” şeklinde bir açıklamada bulundu.